Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megláttam anyámékat sz€elni,...

Megláttam anyámékat sz€elni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Láttam őket éppen azt csinálni, úgy, hogy anyám ült apámon és előre volt hajolva, és lovagolt….

Ez nekem nyomot hagyott…

Mondjam el nekik, vagy mit csináljak?

Ez undorító!

2021. dec. 6. 23:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
83%
Inkább örülni kéne hogy még van közöttük ilyen szoros kapcsolat.
2021. dec. 7. 09:00
 22/29 anonim ***** válasza:
25%
Az én szüleim nyitott ajtónál kúrogatták egymást miközben utálták egymást fujj de undorító volt ennek mar 18 éve
2021. dec. 7. 09:02
 23/29 anonim ***** válasza:
86%

Örülj neki, hogy még ennyi idő után is élvezik egymás társaságát.Ritka az ilyen, a gyerekek születése után sok párnál megszűnik az intimitás.

Illetlenség kopogás nélkül benyitni, te sem örülnél neki, ha anyukád rád nyitna, miközben a magánügyedet intézed.

2021. dec. 7. 09:19
 24/29 anonim ***** válasza:
73%
Nőjjé fő!
2021. dec. 7. 10:20
 25/29 anonim ***** válasza:
97%
Bárcsak inkább apával láttam volna anyát annak idején... de sajnos én egy másik faszival láttam őt ebben a szituációban 15 évesen, ami hidd el sokkal nagyobb trauma. Örülj, hogy a szüleid még szeretik egymást és együtt vannak, és máskor ne menj be kopogás nélkül a szobájukba, ez minden amit tehetsz.
2021. dec. 7. 10:26
 26/29 anonim ***** válasza:
91%
Szobafogságot nekik! Majd megtanulják, hogy a saját házukban, csukott ajtó mögött nincs ilyen undorító magánéleti izélés, meg hasonlók! Pfejj!
2021. dec. 7. 10:57
 27/29 anonim ***** válasza:
88%

1). Kopogás nélkül illetlenség bemenni valaki hálószobájába. Egyéb ként is: mi volt olyan fontos, amiért be kellett menned?

2). Cseppet sem undorító cselekvést láttál. Inkább örülj.

3). Nagy illetlenség lenne ezt valamelyiküknek is megemlíteni!!! Alighanem ők is észrevették, hogy láttad őket. Ez is hozzátartozik két egymást szerető szülő tevékenységéhez, de az nem tartozik rád, hogy benyiss hozzájuk. Menj be a hálóba akkor, amikor nincs bent senki.

2021. dec. 7. 17:31
 28/29 A kérdező kommentje:

Igazatok van, nem fogom megemlíteni…

Meg végülis én voltam a hülye, hogy benyitottam, már azóta jobban vagyok kicsit..

De erted, a saját szuleidet nem akarod így látni. 😅

Amúgy aki olyanokat irt, hogy beszállt volna stb. egészségére… jó gusztustalan ember lehetsz…. vagy lehet ci…ny, azok csináljak családon belül. 😂

Az, hogy miért mentem be hagyjuk, csak akartam valamit kerdezni, de megbántam. 😅

Általában éjfél és 1 óra fele aludnak el mindig, de most elvonultak.

2021. dec. 7. 17:38
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondták még, hogy alapvető illemszabály, hogy csukott ajtó esetén kopogunk? Kb. az első dolog volt, amit anyuék belénk neveltek, nincs is a családban az, hogy feltépjük a retyóajtót egymásra. Sajnos ezt sok helyen, családban már nem tanítják, a főnökömet oktatta ki a múltkor, mikor wc-n nem kopogott (szerencsére elővigyázatos vagyok és magamra zárom). Remélhetőleg jó kis lecke volt, és ezentúl kopogsz majd. Az undor ellen meg javaslom, nézz olyan videókat, amik még ennél is jobban undorítanak, majd egycsapásra elfelejted az incidenst (bele ne haljál amúgy, te sem lennél enélkül).
2021. dec. 7. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!