Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Végzős gimnazista vagyok és már nagyon elegem van, hogy az ősök ordibálnak és hangosan röhgnek,nem tudok koncentrálni a tanulásra,ha megkérem őket,hogy kicsit hallkabban vagy ha én visszaüvöltök akkor megkapom,hogy elmentek otthonról meg nem vagyok normális. A hangzavar miatt meg nem tudok jól tanulni és emiatt nem is valami fényesek a jegyeim. Lecsesznek,hogy nem tanulok.

A költözésen gondolkodtam. De mivel nem dolgozom nem tudok albérletbe menni illetve kollégiumba sem tudok menni mert csak fél óra bejutni a suliba

2021. dec. 5. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Amíg tanulsz menj el otthonról, helyi könyvtárba, esetleg nagyszülőkhöz, barátokhoz ahol nyugodtabbak a körülmények, ha már nincsenek rád tekintettel..
2021. dec. 5. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Könyvtár
2021. dec. 5. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Délután suli utéán nem tudsz ott maradni tanulni?
2021. dec. 5. 22:35
 4/4 kovpet ***** válasza:
Vagy tanulj máshol, ne otthon vagy tegyél be füldugót. Hasznos, én is használom, ha úgy adódik (pedig én egyedül lakom, de szomszédok itt is vannak).
2021. dec. 6. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!