Nem szeretem és ez enyhe kifejezés.
Amióta az eszemet tudom, folyton csak agresszív, türelmetlen, sokat kiabál. Utálja a világot amúgy, mindenki hülye csak ő nem, mindent és mindenkit folyton csak kritizál. Pl kocsival megyünk a városban, de meg kell állni a zebránál, erre egy ilyet nyom, hogy "ennek a fasznak is most kell átjönnie". Ezeket annyira nem tudom és nem is akarom hová tenni. Mindemellett szerintem férfiatlan, pl van 3 gyereke, de sose zavarta, hogy szarul éltünk. Nem volt meg benne az, hogy ő a férfi, ő a családfenntartó, keressen már tisztességes pénzt. Megelégedett egy szar szakmával és szar munkahellyel. Egyaltalán nem az a tipikus apafigura. Sokat is vert minket gyerekkorunkban. Most, hogy felnőttünk, mintha valamit szeretne kompenzálni kvázi "jóvá tenni" a szar gyerekkort, de igazából olyan mély sebek vannak bennem, hogy kár próbálkoznia, ez a vonat már elment. Igazából anyámat sajnálom, hogy ilyen férfi mellett kell leélnie az életét.
Teherbeejtette anyámat, nem ismerte el, hogy tőle volt terhes anyám, a tárgyalásokon a többéves kapcsolatukat is letagadta.
Gyt-t sohasem fizetett, sőt, az alvilági haverjai még 40 kilóméterrel arrébb élő dédimet (!) is zaklatták.
Egy időben még az is félő volt, hogy elrabolnak (engem).
Fú, egyszer kerülne az öreg a kezeim közé...
Na, de ez már régen volt. Nem érzek haragot, csak csalódottságot.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!