Milyen apátok volt?

Figyelt kérdés

2021. nov. 28. 14:54
A kérdező szavazást indított:
szeretem őt nagyon jó
nagyon rossz volt hozzám
nem ismertem
utálom őt
egész jó volt szeretet engem
megszakítottam vele minden kapcsolatot
90 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem rá. Meghalt idő előtt.
2021. nov. 28. 15:01
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Alkoholista, soha nem törődőtt velünk. Két éve meghalt, előtte kb. 25 éve találkoztunk utoljára.
2021. nov. 28. 15:06
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Imádnivaló. Apa és anya is volt egyben. Anyánk lelépett mikor a húgom született. Apámra maradt hirtelen egy 5 éves nővérem, 4 évesen én és a húgom csecsemőkként. Egyedül felnevelt minket. Örökre hálások vagyunk neki, hiszen nem hallgatott senkire akik azt tanácsolták neki, hogy adja mindhárom lányát örökbe vagy intézetbe. Apukám mindig mondja: Élete nagy kihívása volt 3 lányt felnevelni, de ma se csinálná másképp. Élete legjobb döntése volt. Ma már nyugdíjas, mi felnőttek vagyunk, és most mi támogatjuk, segítjük, gondoskodunk róla. 3 éve közösen lányok megvettük álmai kis házát. Semmiben nem szenved hiányt. Megéri nekünk is, hisz a felét sem adtuk vissza amit ő adott nekünk.
2021. nov. 28. 15:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, aki verte anyámat, folyton hazudott. Szokoevente kB 1x beszélünk, azt is a fiam miatt
2021. nov. 28. 16:00
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó ember, az egyik legjobb ember, akit ismerek. Tűzbe menne értem, és persze vannak hibái, de tudom, hogy bármiben számíthatok rá es rettegek, hogy mi lesz, ha mar nem lesz.
2021. nov. 28. 16:00
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt megszülettem otthagyta anyámat, hogy mégse szeretne gyereket. Nevelő apámmal rossz a kapcsolatom.
2021. nov. 28. 16:08
 7/18 anonim válasza:
100%
10 éves koromban elment azóta se tudni róla semmit. Ennek 35 éve. Abban a tíz évben is olyan volt, mintha ott se lett volna.
2021. nov. 28. 16:12
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem és ez enyhe kifejezés.

Amióta az eszemet tudom, folyton csak agresszív, türelmetlen, sokat kiabál. Utálja a világot amúgy, mindenki hülye csak ő nem, mindent és mindenkit folyton csak kritizál. Pl kocsival megyünk a városban, de meg kell állni a zebránál, erre egy ilyet nyom, hogy "ennek a fasznak is most kell átjönnie". Ezeket annyira nem tudom és nem is akarom hová tenni. Mindemellett szerintem férfiatlan, pl van 3 gyereke, de sose zavarta, hogy szarul éltünk. Nem volt meg benne az, hogy ő a férfi, ő a családfenntartó, keressen már tisztességes pénzt. Megelégedett egy szar szakmával és szar munkahellyel. Egyaltalán nem az a tipikus apafigura. Sokat is vert minket gyerekkorunkban. Most, hogy felnőttünk, mintha valamit szeretne kompenzálni kvázi "jóvá tenni" a szar gyerekkort, de igazából olyan mély sebek vannak bennem, hogy kár próbálkoznia, ez a vonat már elment. Igazából anyámat sajnálom, hogy ilyen férfi mellett kell leélnie az életét.

2021. nov. 28. 16:38
 9/18 anonim válasza:
100%
Nem foglalkozik velem
2021. nov. 28. 17:07
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Teherbeejtette anyámat, nem ismerte el, hogy tőle volt terhes anyám, a tárgyalásokon a többéves kapcsolatukat is letagadta.

Gyt-t sohasem fizetett, sőt, az alvilági haverjai még 40 kilóméterrel arrébb élő dédimet (!) is zaklatták.

Egy időben még az is félő volt, hogy elrabolnak (engem).

Fú, egyszer kerülne az öreg a kezeim közé...

Na, de ez már régen volt. Nem érzek haragot, csak csalódottságot.

F

2021. nov. 28. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!