Hogy reagálnátok le, ha anyátok ezt mondaná rátok?
Figyelt kérdés
Addig volt boldog élete, míg meg nem születtem, mert a tesómmal soha nem volt semmi problémája, velem pedig sok gond volt, mert akkoriban nagyon beteg voltam, és most is csak a baj van velem, mert elmondom neki a problémáimat, segítségért fordulnék hozzá.
És a picsogásból szűrted le hogy a kérdező ártatlan barika, isten áldotta jó gyerek? SEMMIT se tudsz arról miért utálja az anyja.Nyilván nem hobbiból, úgyhogy a kérdezőcske kinyithatná a száját ahelyett hogy kussol arról mit tett az anyja ellen.
2021. nov. 28. 12:56
12/22 anonim válasza:
10!
Szó nincs áldozathibáztatásról. Átlag emberek válaszolnak, akik magukból indulnak ki. Te, ha anyád téged ok nelkul így kezelt, csak arra tudsz gondolni, hogy szegény gyerek semmit nem csinál, micsoda xemet ah anyja. Én, aki normális anya mellett nőttem fel, csak arra tudok gondolni, történt valami, ami ezt hozta ki belőle.
2021. nov. 28. 13:05
13/22 anonim válasza:
Én azt mondanám neki, hogy nem te akartál jönni, hanem ő akarta, hogy a világra gyere. Szóval csak is magát hibáztathatja. Az is biztos, hogy azon lennék, hogy elhúzzak onnan és vissza se néznék, ha már önhibámon kívül ilyen rossz voltam.
2021. nov. 28. 13:10
14/22 anonim válasza:
Tényleg ennyien nyomnák a tinihiszti dumát "juj, nem én akartam megszületni" de itt vagy, és felesz a tetteiért, akkor is ha olyan alak vagy akit megutált az anya a sok fa.szság miatt amit elkövetett.
2021. nov. 28. 13:13
15/22 anonim válasza:
Még egyébként ha valami szörnyűséget csinált is a gyerek, ez az addig volt boldog életem, amíg meg nem születtél még akkor is hülye egy beszólás. Senki sem úgy jön a világra, hogy ő eldöntötte volna, hogy megszületik, és nem a gyerek erőlteti rá magát a szülőre. Fogamzásgátlás is létezik már. Mondja azt akkor, hogy elegem van belőled, szégyent hoztál rám, szégyelld magad, stb., ha a gyerek közveszélyes és nem bír magával akkor akár szakítsa meg a kapcsolatot, de azt a szemére hányni, hogy megszületett tényleg ostobaság... Az esetek többségében pedig a kezelhetetlen gyerek gázos szülőktől származik, ritka az a kivétel, ahol a gyerek csak úgy magától elzüllik ok nélkül.
2021. nov. 28. 13:26
16/22 anonim válasza:
14.: Nem tinihiszti, tényleg így van, mutass egy embert, aki meg akart születni a szülei akarata ellenére! Egy szülő meg csak ne utálkozzon, az esetek döntő többségében a gyerek olyan lesz, amilyenre a szülő neveli. Jah, és 30 éves vagyok.
2021. nov. 28. 13:33
17/22 anonim válasza:
Gyerekkorom óta hallgatom ezt, nem kell meghallani, se visszaszólni, engedd el a füled mellett. Majd ha neki lesz szüksége rád, jusson eszedbe, hogy mit gondol rólad, hogy aztán azt mondhasd, hát bocsi, ki hogy viszonyul a másikhoz annyit is kap vissza. Rettentő tapló beszólás, még ha tényleg ezt is gondolja, tartsa meg magába, ilyent mondani egy gyereknek annyi, mintha azt mondaná bárcsak ne élnél.
2021. nov. 28. 13:44
18/22 anonim válasza:
Hát én megkérdezném a helyedben megver? Akkor megvert barátom. Legalább feltetted neki a kérdést hogy akart e téged
2021. nov. 28. 13:47
19/22 anonim válasza:
Lehet az áldozatot hibáztatni, ettől még a tény az, hogy rengetegen nem alkalmasak szülőnek. ÉS a maguk szar életéért, hibáiért a gyereket hibáztatják. Na meg a gyerek mindig ott van, ha valakibe bele akarnak taposni.
2021. nov. 28. 20:26
20/22 anonim válasza:
Amúgy én csak azt tudom, hogy én mindig csak egy megtűrt személy voltam a családban.
Apámtól mindig megkaptam, hogy, soha nem fogom semmire sem vinni, nem lesz házam, nem lesz pénzem, dolgozni nem fogok, semmihez nem értek.
És mindezt már gyerekként általános iskolától.
Hozzá tenném mindig 5-ös tanuló voltam, mindig jól tanultam.
Csak hát a családom prolikból állt akikek a "munka" az a kétkezi munka, és mt képzel az aki ettől többre vágyik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!