Hogy reagálnátok le, ha anyátok ezt mondaná rátok?
Figyelt kérdés
Addig volt boldog élete, míg meg nem születtem, mert a tesómmal soha nem volt semmi problémája, velem pedig sok gond volt, mert akkoriban nagyon beteg voltam, és most is csak a baj van velem, mert elmondom neki a problémáimat, segítségért fordulnék hozzá.
Én meg erre azt mondtam mérgemben, hogy utálom.
2021. nov. 28. 11:33
1/22 anonim válasza:
Én mondjuk meg kérdezném tőle, hogy akkor mi a túrónak szült meg, ha nem tud normális anya módjára foglalkozni a saját gyerekével.
3/22 anonim válasza:
Ezt csak úgy simán közölt e veled így vasárnap fél 12-kor? Vagy volt valami elozmeny is?
4/22 anonim válasza:
Tuti volt előzmény is, csak szokás szerint azt nem hangoztatja egy kérdező. Azért elég meredek dolgok kellenek ahhoz hogy egy anya ne csak így érezzen, de ki is mondja.
5/22 anonim válasza:
Ha addig volt boldog életem, míg meg nem születtél, akkor egyszerű: költözz el tőle vagy kerülj kómába.
7/22 anonim válasza:
Semmit. Anyámnak sajnos igaza lett volna.
N
8/22 anonim válasza:
"Akármi is az előzmény, egy szülő ilyet nem mondhat!"
De, mondhat, hidd el, van olyan előzmény.
9/22 anonim válasza:
Szerintem is van előzmény. Te is hallgasd meg anyukádat. Szerintem akkor ő is megfogja hallgatni a te problémádat.
10/22 anonim válasza:
Ezt a sok áldozathibáztató hozzászólót... Nekem is mondott igen hasonlót anyám, mire közöltem, én nem akartam megszületni, nem én erőltettem ezt az egészet, az ő döntése volt, magára vessen. Így jár az, aki pasifogónak szül gyereket eszközként...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!