Normális, hogy "mérges" vagyok, amiért anyám elveszi a zsebpénzem?
Egész jó a kapcsolatom vele. Pár éve elkezdtem gyűjteni a pénzem, amit innen-onnan kaptam/találtam/megtartottam, stb. Tényleg nem nagy összegről van szó, de hobbiként gyűjtök dolgokat, amikre ez pont elég, viszont ő megkérdezés nélkül kivette a pénztárcámból, mondván, hogy "ha kell valamire, ő ad"
Nem utálom ettől függetlenül és szeretem, csak kissé csalódott vagyok, mert úgy érzem mégis csak az én pénzem, de kivenni a pénztárcájából nem akarom, mert az szerintem részemről lopás lenne, és bűntudatom lenne. Szóval, jogosan vagyok csalódott/mérges?
Teljesen jogos a felháborodásod, ne foglalkozz a sok idióta hozzászólással. Ők pont azok, akik egy megerőszakolt nővel is közlik, hogy minden az ő hibájuk, nem kellett volna csinosan öltözni meg este utcára menni.
Szerintem próbálj anyukáddal erről beszélni és ha nincs más mód, nyiss saját bankszámlát. Ilyen fiatalon teljesen ingyen van a legtöbb banknàl
Van gyerekem, kicsik ugyan, de amit mondjuk a nagyijuktól kapnak pénzt eszem ágában sincs elvenni. Pedig számolni se nagyon tudnak még, én gyűjtögetek nekik. :)
Ezt meg kellene beszélni, most még csak aprópénz de később élesebb vita lesz majd...
20# le van szarva, hogy anyunak miért kell.
Felnőtt emberként nem süllyedek oda semmilyen körülmények között, hogy a kamasz gyerekem pénztárcájából pénzt vegyek ki. Elfogadhatatlan viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!