Szerintetek vegyek titokban egy okostelefont, ha a szuleim nem engedik hogy legyen telefonom? Jo otlet?
Figyelt kérdés
Szeretnek hasznaltan telefont venni, a szuleim nem szeretnenek telefont venni nekem, mert szerintuk "veszelyes" meg "a net karos, nem szabad netezned"...
Most sz.geprol irok, ezt legalabb megengedik, de ezen nem tudok ugy ra keresni dolgokra, meg azert meg is csak jobb egy telefon...
Koszonom ha valaszoltok! :)
L/..
2021. nov. 26. 20:05
3/31 anonim válasza:
És a számládat is ki fogod tudni fizetni? Mert ok hogy valamiből veszel 40.000-ért egy kártyafüggetlen sz@rt, de az otthoni wifizésen kívül másra nem igen tudod majd használni....
Hány éves vagy egyáltalán? Mert ha hiszed, ha nem ez fontos.
5/31 anonim válasza:
Jujujj,ez nagyon rizikós ám.Megtudnák az ősök,kitudja mit tennének veled.Én 20 évvel ezelőtt megvettem titokban egy 3310-est 20000-ért,aztán rá 3 hétre le is buktam,elvették,felpofoztak és azzal fenyegettek hogy ha nem mondom el hogy kié,azonnal mennek a rendőrségre és ott majd kinyomozzák.Hiába mondtam nekik hogy a telefon az enyém,én vettem,csak az ára az amit loptam,nem hittek nekem.
6/31 anonim válasza:
Én nem vennék a helyedben. Ha kiderül, akkor csak azt éred el, hogy elveszik a telefont, plusz még annyira sem akarják majd engedni. Nem is beszélve arról, hogy jó időre elbukhatod a bizalmukat is. Instagram kulcsszóval... szóval emiatt lenne életbevágóan fontos a telefon? Segítek, az Instagram egyre szarabb, tele van reklámmal, és lányként ezren fognak zaklatni privát üzenetekkel. Nem ér ennyit, hidd el. Inkább várj pár évet, és ha akkor már engedik a telefont, akkor nem lesz belőle semmi gond.
7/31 anonim válasza:
Hat nem is tudom...jo lenne tudni hany eves vagy,mert ez egy fontos tenyezo... csak ez után tudnek a kerdesedre valaszt adni
8/31 anonim válasza:
Őszintén? Az hogy nem jelölted meg a korod, már mutatja hogy valószínűleg 16 alatti vagy, azaz: semmi keresnivalód Gyakori kérdéseken. Mikor Én voltam 10-12 éves, én is nagyon szerettem volna egy telefont. Végül addig nyaggattam a szüleimet amíg beadták a derekukat, és megkaptam ötödikes koromban az első telefonom, ami Apámé volt előttem. Most így utólag látom hogy nem kellett volna, kisgyerekfejjel nem fogtam fel azt amit egy telefon jelentett. Torzulást okozott a személyiségemben, a mai napig közösségimédia-függőséggel küzdöm, és még volt részem internetes szexuális zaklatásban is. Attól függ hogy mennyire érett az adott gyerek, de Én 13-14 éves korban adnék először telefont egy gyerek kezébe, annál korábban nem kell. Vagyis bocsánat, rosszul fogalmaztam. Kell, de semmiképp sem egy okos, viszont az jó ha a gyereknél van egy nyomógombos, rajta pár ezer forinttal feltöltőkártyán, amivel el tudja érni a szülőket, ismerősöket ha baj van. A fogalmazásmódodból, és azokból amiket prioritásként jelöltél meg a kulcsszavakban, nem hiszem hogy neked még szükséged lenne egy okostelefonra. Ha valamiért kell mondjuk az internet (mondjuk tanuláshoz), arra a számítógép is jó amiről éppen írsz. Szerintem egy pár év múlva, miután megkomolyodtál picit, ülj le ezt újra átbeszélni a szüleiddel, és ha már látják hogy elég érett vagy, biztos ők is beleegyeznek. Azzal ha a hátuk mögött vennél egyet, csak azt ered el hogy előbb utóbb lebuknál, és elvesztenék a bizalmukat benned, onnantól fogva pedig nem annyira buli egy gyerek-szülő kapcsolat.
9/31 anonim válasza:
Igen, természetesen. Ha nincs elég pénzed, akkor szerezzél valahonnan.
10/31 anonim válasza:
És mit fogsz csinálni,ha egy pofon kíséretébe bezárnak a sufniba? Na látod,ne tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!