Normális, hogy a szüleim nem akarják hogy a párom átjöjjön?
...a legszebb amúgy az volt -szintén másik eset-, hogy reggel 5:10-kor készülődnék dolgozni, ergo mennék zuhanyozni (földszinti fürdőszoba egyben a vécével), és Dezsőke ott ül a réváson, és kábelt fektet.
Én meg, ugye abban a hitben, hogy ilyenkor reggel rajtam kívül senki se mocorog (ezért jártam lábujjhegyen), meztelenül, vállamon a törülközővel, berontok a fürdőbe. A fürdőszoba elrendezése miatt a réváson ülő Dezsőkének pont szájmagasságban volt a családi koronaékszer.
Én csak nagyon csendesen annyit tudtam mondani: -Két perced van öreg, hogy végezz, utána jövök, és itt fogok melletted zuhanyozni, ha tetszik, ha nem. A kaput nem kell bezárnod, megoldom én, de mire összekészülök, híredet se akarom látni. :)
(#27)
27-es
Én is ezt pofázom el mindig, annyira utálom ha valaki a nyakamra nő, és a lányoknak a szokása hogy kanjukat a szüleiknek örökbe kell fogadni.
Sosincs az hogy a lány megy át, nem hanem a kan eszik iszik fürcsizik a lány szüleinél.
Engem is idegesít, az a fiú férfi idegen lehet nem lesz semmi, én nem etetem itatom évekig a senkit
Ja, továbbá Dezsőke azt hitte, hogy a kocsibejáró az övé.
Én ebbéli képzeletét akkor romboltam össze, mikor egy este 10-es hazaérésemkor addig tenyereltem a 130 dB-es 12 bar-os légkürtben, míg elvitte a bömcsikéjét a szomszédos közért mellé. :D
Kikérdeztem már, mondom, semmi konkrét válaszuk nem volt csupán hogy ne legyen itt és kész.
Amúgy engem nem engednek hozzá mivel messze lakik és nem engedik hogy annyit utazzak szóval egyelőre csak ez a megoldás van
Miért vagytok mindig a dugáson? :D elárulom nem erről van szó hanem féltenek a messzi úttól (3ó)
Minden szülő félti a gyerekét
Senki nem mondta hogy nem tartanak képesnek rá szimplán túl féltenek ami valójában szerintem is túlzott.
Illetve még azt is szokták mondani hogy nem illik a lánynak mennie a férfihoz, hogyha a férfi udvarol. Kicsit régies felfogásuk van szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!