Normális, hogy a szüleim nem akarják hogy a párom átjöjjön?
A párom 23 éves, és rajta vagyunk az ügyön hogy összeköltözzünk de ez jelenleg nem megoldható. Szó sincs szexkapcsolatról, neki is és nekem is terveink vannak együtt amiért teszünk csak amíg ez nem valósul meg, addig sem szeretném hogy a szülők rossz szemmel nézzék.
Azért nálunk találkozunk mert az iskola miatt csak így tudunk hétköznap, mert nekem korán kell mennem és tőle nem tudnék menni reggel. Hétvégente szoktam hozzá menni ha úgy adódik.
A barátodhoz te miért nem mentek?
A szüleid helyében nekem is lenne semmi szimpátiám egy heréhez, akit a lány szüleinek kell folyamatosan ellátni itatni etetni és fürdőben kerülgetni heti rendszerességel, hallgatni ahogy éjszaka hangokat csal ki a lányomból.
Ez nem normális, legalább oda vissza, hogy te is menj hozzá, és nem hogy heti rendszerességel életvitel szerüen éljen ott egy szex kapcsolatban a lányom férfival saját házamban nem müködne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!