Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnátok a szülő...

Mit csinálnátok a szülő helyében, ha a 12-17 éves fiatok úgy jönne haza, hogy teherbeejtett egy fiatal lányt?

Figyelt kérdés
Elgondolkottam azon, hogy engem lány létemre a családom valószínűleg kitagadna, ha ilyen történne. Viszont ilyen esetben egy fiúnak mit mondanak? Vállon veregetik és gratulálnak vagy mi a szösz? Esetleg elküldik melegebb éghajlatra? Amúgy nem áll fent ennek egyáltalán a veszélye csak most így eszembe jutott. Hogyan reagálnátok erre?(én szerintem leszídnám, de nem küldeném el otthonról, ha nem segítenék neki)

2021. nov. 23. 21:35
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
81%
Kifizetném az abortuszt.
2021. nov. 24. 11:28
 32/47 anonim ***** válasza:
12%
Ha a 12 éves fiam ezzel jönne haza, jót nevetnék, és annyit mondanék, hogy "csak szeretted volna, kisfiam".
2021. nov. 24. 11:53
 33/47 anonim ***** válasza:
80%
12 eves gyerek eseten erosen csodalkoznek rajta
2021. nov. 24. 12:14
 34/47 anonim ***** válasza:
76%

Elso korben megoldanam: abortusz, ha lehet, ebben a korban sem neki, sem a kisgyereknek nem lenne jo.

Masodik korben johet a “hogyan tortent” megbeszelese: ha hulye volt es nem vedekezett, akkor alapos fejmosas.

Ha vedekeztek, csak oltari nagy pechjuk volt, akkor nincs sok ertelme buntetni.

Es ez fuggetlen attol, hogy fiu-e vagy lany a gyerekem. Fiunak csak lelki stressz plusz gyerektartas, ha nem tudjak elvetetni. Lanykent sokkal nagyobb szivas, ott az egesz eletet elszurhatja. :(

2021. nov. 24. 12:49
 35/47 anonim ***** válasza:
45%
Lehet lepontozni, de ultimátumot adnék. Vagy a gyerek megy vagy ők, mindannyian. Én nem fogom más gyerekét nevelni, kösz.
2021. nov. 24. 13:02
 36/47 anonim ***** válasza:
77%

35!

Még jó, hogy az alapkérdés arra vonatkozik, hogy a fiad ejt teherbe valakit. Ha fejre állsz ss dönthetsz az abortuszról. Ha a lány nem akarja, akkor nem akarja. Emiatt kidobod a fiad? Faxa szülő lehetsz

2021. nov. 24. 13:09
 37/47 anonim ***** válasza:
39%

36

Figy, ha családosat akarnak játszani, tegyék. De én nem vagyok hajlandó ebben semmilyen szinten asszisztálni. A fiam maga dönt, hogy a nővel megy gyerekezni vagy marad és normális ember lesz. Értelemszerűen utóbbi esetben a lány is tisztában van a feltételekkel, vagy elveteti vagy majd megoldja egyedül, esetleg a szüleivel, az már nem az én bajom.

Az abortuszban segítek, de ha együtt meg akarják tartani, akkor lehet takarodni.

2021. nov. 24. 13:17
 38/47 anonim ***** válasza:
55%

37!

Marhára mindegy, hogy te, vagy a fiad mit akartok, a törvény a nőt védi. Ergo nem kötelezheted abortuszra és bizony arra se, hogy "egyedül vagy a szüleivel oldja meg". A fiad, mint a gyerek apja bizony felelős a saját gyerekéért. A lány szülei beperelik szépen, a bíróság megítéli a tartásdíjat és te, mint szülő és törvényes képviselő majd fizeted ezt, amíg a gyereked kiskoru, illetve amíg nincs jövedelme.

2021. nov. 24. 13:23
 39/47 anonim ***** válasza:
75%

38-as teljesen jól írja.

Törvény szerint fizet gyerektartást az apa - helyett a szülője, amíg az apa kiskorú.

2021. nov. 24. 13:53
 40/47 anonim ***** válasza:
22%
Bánom is én... aprópénz.
2021. nov. 24. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!