Mit csinálnátok a szülő helyében, ha a 12-17 éves fiatok úgy jönne haza, hogy teherbeejtett egy fiatal lányt?
Elso korben megoldanam: abortusz, ha lehet, ebben a korban sem neki, sem a kisgyereknek nem lenne jo.
Masodik korben johet a “hogyan tortent” megbeszelese: ha hulye volt es nem vedekezett, akkor alapos fejmosas.
Ha vedekeztek, csak oltari nagy pechjuk volt, akkor nincs sok ertelme buntetni.
Es ez fuggetlen attol, hogy fiu-e vagy lany a gyerekem. Fiunak csak lelki stressz plusz gyerektartas, ha nem tudjak elvetetni. Lanykent sokkal nagyobb szivas, ott az egesz eletet elszurhatja. :(
35!
Még jó, hogy az alapkérdés arra vonatkozik, hogy a fiad ejt teherbe valakit. Ha fejre állsz ss dönthetsz az abortuszról. Ha a lány nem akarja, akkor nem akarja. Emiatt kidobod a fiad? Faxa szülő lehetsz
36
Figy, ha családosat akarnak játszani, tegyék. De én nem vagyok hajlandó ebben semmilyen szinten asszisztálni. A fiam maga dönt, hogy a nővel megy gyerekezni vagy marad és normális ember lesz. Értelemszerűen utóbbi esetben a lány is tisztában van a feltételekkel, vagy elveteti vagy majd megoldja egyedül, esetleg a szüleivel, az már nem az én bajom.
Az abortuszban segítek, de ha együtt meg akarják tartani, akkor lehet takarodni.
37!
Marhára mindegy, hogy te, vagy a fiad mit akartok, a törvény a nőt védi. Ergo nem kötelezheted abortuszra és bizony arra se, hogy "egyedül vagy a szüleivel oldja meg". A fiad, mint a gyerek apja bizony felelős a saját gyerekéért. A lány szülei beperelik szépen, a bíróság megítéli a tartásdíjat és te, mint szülő és törvényes képviselő majd fizeted ezt, amíg a gyereked kiskoru, illetve amíg nincs jövedelme.
38-as teljesen jól írja.
Törvény szerint fizet gyerektartást az apa - helyett a szülője, amíg az apa kiskorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!