Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnátok a szülő...

Mit csinálnátok a szülő helyében, ha a 12-17 éves fiatok úgy jönne haza, hogy teherbeejtett egy fiatal lányt?

Figyelt kérdés
Elgondolkottam azon, hogy engem lány létemre a családom valószínűleg kitagadna, ha ilyen történne. Viszont ilyen esetben egy fiúnak mit mondanak? Vállon veregetik és gratulálnak vagy mi a szösz? Esetleg elküldik melegebb éghajlatra? Amúgy nem áll fent ennek egyáltalán a veszélye csak most így eszembe jutott. Hogyan reagálnátok erre?(én szerintem leszídnám, de nem küldeném el otthonról, ha nem segítenék neki)

2021. nov. 23. 21:35
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
90%

Beszelnék a lány szüleivel és 6- os ban kitalálnák hogy hogyan tovább..bárhogy döntenek támogatnám őket...

3 fiam és 1 lányom van

2021. nov. 23. 23:02
 12/47 anonim ***** válasza:
80%
Azt mondanám, ne vicceljen, hanem menjen a házi feladatát csinálni.
2021. nov. 23. 23:05
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

én is úgy gondolom, hogy azért nagyon nem mindegy, hogy 12 vagy 17 éves...

mind a két esetben támogatnám őket, de ugye itt nagyon függ mennyi idős a lány? mit szeretne? én nem mondhatom, hogy felnevelem a 12 éves lány gyerekét, ha ő nem akarja megszülni..

mindenképp összeülnék a lány szüleivel - gyerekekkel- és megbeszélnénk hogyan tovább..

kizárt hogy emiatt kidobjam a fiam... (fejmosást azért kapna :) ) inkább azon lennék, hogy támogathatnánk a lányt, hogy segíthetnénk neki, bárhogy is dönt..

2021. nov. 23. 23:10
 14/47 anonim ***** válasza:
71%

12 éves? Szép lenne, mondhatom... Nem is lenen kérdés hogy abortuszt akarnék, nyilván nem húsz évest csinálna föl. És leshetné hova mehetne, meg mit csinálhatna ellenőrzés nélkül. A kislányt is nyilván szigorúan fognák a szülei utána. Ja, és elkezdeném nevelni a kölyköt, ha 12 év alatt annyira jutottam csak hogy ész nélkül dugni tud, de másra nem képes a kölyök...

Ha 17 éves lenne, megkérdezném hogy szándékozik eltartani a gyerekét,meg a gyereke anyját-magával együtt ha a lány megtartja a gyereket, mert hogy tőlem egy fillért se fog látni. A szex egy dolog. az ész nélküli szex, három élet lebaszása megint más téma.

2021. nov. 23. 23:50
 15/47 anonim ***** válasza:
27%
Azt mondanám neki hogy jól rácsesztél kisfiam,és ne próbálj nekem ilyeneket bemesélni,mert már régóta tudom hogy meleg vagy.
2021. nov. 23. 23:53
 16/47 anonim ***** válasza:
82%
Első kérdés az lenne hogy a lánynak mi a tervei.
2021. nov. 23. 23:58
 17/47 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon alaposan elbeszelgetnek vele nem épp szép hangnemben. Utána felvennem a lány szüleivel a kapcsolatot és kivennem a részem anyagilag az abortuszbol.
2021. nov. 24. 00:14
 18/47 anonim ***** válasza:
90%
Az abortuszt partolnam, mert a kiskorú gyerek utan (helyett) a szülőnek kell gyerektartást fizetni, azt meg varhatjak.
2021. nov. 24. 04:20
 19/47 anonim ***** válasza:
94%
Elásnám magam hogy a rendszeres beszélgetések ellenére is annyira hülye hogy nem tud megfelelően védekezni.
2021. nov. 24. 05:58
 20/47 anonim ***** válasza:
81%

Elküldened a francba? A kiskorú gyerekedet? Az meg van, hogy ez nem játszik?

Nem dicsérném meg, nyilván nem is gratulálnék, max cinikus értelemben hagyna el a számat egy gratulálok.

Sok mindent én nem tudnek tenni, hiszen a lány döntésén múlik minden, max az o szulei befolyasolhatjak. Amig kiskoru a gyerekem, nekem kell majd az esetleges tartasdijat fizetni, illetve nyilvanvaloan allnam az abortusz felét, ha az lenne a döntés.

2021. nov. 24. 06:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!