Mit csinálnátok a szülő helyében, ha a 12-17 éves fiatok úgy jönne haza, hogy teherbeejtett egy fiatal lányt?
Beszelnék a lány szüleivel és 6- os ban kitalálnák hogy hogyan tovább..bárhogy döntenek támogatnám őket...
3 fiam és 1 lányom van
én is úgy gondolom, hogy azért nagyon nem mindegy, hogy 12 vagy 17 éves...
mind a két esetben támogatnám őket, de ugye itt nagyon függ mennyi idős a lány? mit szeretne? én nem mondhatom, hogy felnevelem a 12 éves lány gyerekét, ha ő nem akarja megszülni..
mindenképp összeülnék a lány szüleivel - gyerekekkel- és megbeszélnénk hogyan tovább..
kizárt hogy emiatt kidobjam a fiam... (fejmosást azért kapna :) ) inkább azon lennék, hogy támogathatnánk a lányt, hogy segíthetnénk neki, bárhogy is dönt..
12 éves? Szép lenne, mondhatom... Nem is lenen kérdés hogy abortuszt akarnék, nyilván nem húsz évest csinálna föl. És leshetné hova mehetne, meg mit csinálhatna ellenőrzés nélkül. A kislányt is nyilván szigorúan fognák a szülei utána. Ja, és elkezdeném nevelni a kölyköt, ha 12 év alatt annyira jutottam csak hogy ész nélkül dugni tud, de másra nem képes a kölyök...
Ha 17 éves lenne, megkérdezném hogy szándékozik eltartani a gyerekét,meg a gyereke anyját-magával együtt ha a lány megtartja a gyereket, mert hogy tőlem egy fillért se fog látni. A szex egy dolog. az ész nélküli szex, három élet lebaszása megint más téma.
Elküldened a francba? A kiskorú gyerekedet? Az meg van, hogy ez nem játszik?
Nem dicsérném meg, nyilván nem is gratulálnék, max cinikus értelemben hagyna el a számat egy gratulálok.
Sok mindent én nem tudnek tenni, hiszen a lány döntésén múlik minden, max az o szulei befolyasolhatjak. Amig kiskoru a gyerekem, nekem kell majd az esetleges tartasdijat fizetni, illetve nyilvanvaloan allnam az abortusz felét, ha az lenne a döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!