Illett volna szólni hogy eladod. De amúgy nem, nem hibáztál hogy nem hagytad porfogónak.
"Szerintem miután megkaptad, onnantól kezdve az már a tied, szóval azt csinálsz vele amit akarsz." Ezt majd akkor mondd ha a kamasz gyereked eladogatja a cuccait, és puffog hogy miért nem veszel újat....
2021. nov. 22. 16:55
12/24 anonim válasza:
A jövőben beszéld meg, de összességében, ha van pénz ilyen ruhára, 2000 Ft veszteség nem hiszem, hogy akkora érvágást okozott volna. Esélyes, hogy nem másé volt, mert akkor nem az lett volna a reakció hogy nevelőapádra talán jó lett volna. De a jövőben azért tényleg ilyen nagyobb tételeket beszélj meg, mielőtt értékesíted.
2021. nov. 22. 17:14
13/24 anonim válasza:
Dehogy, viszont nem kellett volna szólnod róla.
2021. nov. 22. 17:25
14/24 anonim válasza:
Tényleg ennyire alap a sunnyogás, mások átbaszása? Most komolyan, fáj szólni, hogy "muter, itt ez a cucc, nem jó rám: ha nem kell a családból másnak,eladom, ne foglalja a helyet..."
2021. nov. 22. 17:29
15/24 anonim válasza:
#11 Ha a kamasz gyereked eladja a cuccait és utána még nyafog, hogy vegyél neki újat, akkor szerintem elsősorban nem vele van a baj:)
Biztos vagyok benne, hogy a kérdező sem 5 éves és tudja kezelni a helyzetet.
És most komolyan, senkit sem ért nagy kár, úgyhogy ezt kár túlbonyolítani.
Szerintem ne szídjátok a kérdezőt, semmi rosszat nem tett.
2021. nov. 22. 17:41
16/24 anonim válasza:
Az volt a hiba, hogy nem szóltál!!
2021. nov. 22. 17:44
17/24 anonim válasza:
Abban az esetben tudnám megérteni,ha a nevelőapádtól kaptad volna a melegítőt. De azt is csak azért,mert elfogadták régen,most még eladod. Ez rosszul eshet neki. De mivel neki nincs köze hozzá,/nem ő vette/,így ez egy ingyen Cirkusz,akarom írni,ingyen melegítő lett volna...
2021. nov. 22. 18:08
18/24 anonim válasza:
Szerintem ajándékot nem illik eladni,de ez egy dolog. Az hogy ráadásul úgy adtad el,hogy nem szóltál az megint egy másik dolog. Szerintem a szüleid most azon gondolkoznak, hogy érdemelsz-e bármilyen ajándékot,ha úgyis eladogatod a tudtuk nélkül. Engem mint szülőt bántana.És téged is fog majd,ha örömet akarsz majd okozni a gyerekednek és hasonló reakciót kapsz majd cserébe. Azt,hogy a nevelőapádra jó lett volna,azt már csak úgy mondta,gondolom,ha volt pénzük,hogy neked megvegyék,akkor neki sem lesz gond.
2021. nov. 22. 18:13
19/24 anonim válasza:
"#11 Ha a kamasz gyereked eladja a cuccait és utána még nyafog, hogy vegyél neki újat, akkor szerintem elsősorban nem vele van a baj:)" Hála istennek nem az enyém, csak rokon: ő is azzal érvelt hogy ha kapott valamit az az övé, azt is csinál vele amit akar. Az anyjáék meg lestek hogy megvették a ruhát, cipőt, és mégis követelőzik a kölyök: és nem, nem nevelték szarul, csak olyan fasza környezetben van hogy ezt a hozzáállást látja a drágalátos haveri (nem baráti!) körtől.. Hozzátenném egyik se csóró, tehát nem az új vásárlás a gond, hanem az idióta hozáslása a taknyosoknak. Anyu nem ad pénzt bulizni? Nem baj, mindig van az eladogatott cuccokból lóvé.. a hülye szülő meg vegye meg tízszer ugyanazt.
2021. nov. 22. 18:19
20/24 anonim válasza:
#18 Ajándékot annyira illik eladni, mint olyasmit ajándékba adni, ami mégcsak nem is megfelelő méret az ajándékozottnak. Ha nem tudjuk a méretét, és nem tudjuk megkérdezni sem, akkor is az ajándék mellé oda lehet adni neki a blokkot, amivel kicserélheti, vagy még egyszerűbb, ha utalványt adunk neki. Viszont a kérdező az anyjától kapta ezt a ruhát, aki simán kideríthette volna a gyereke méretét, hogy mondjuk megnézi egy másik ruhájának a címkéjét vagy megkérdezi tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!