Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most tényleg nagy hibát...

Most tényleg nagy hibát követtem el hogy eladtam?

Figyelt kérdés

Kaptam egy éve egy puma felsőt,és nadrágot (a kettő egyben van).

De egyszer sem volt rajtam,még a bolti címke is rajta van.

18000 forint volt,és 16-ért eladtam.

Amúgy nem is tudtam hogy van,a szekrényemben találtam meg,felpróbáltam de méretileg nagyobb volt kissé,meg kényelmetlen volt. Sose hordtam volna.

Most abból van a cirkusz hogy hogy merészeltem eladni, mikor az anyám pénzéből van,mikor nevelőapámnak lehet jó lett volna.

Nagy hibát követtem el?

2021. nov. 22. 15:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
51%
Haaaat! Szerintem szolhattal volna..
2021. nov. 22. 15:37
 2/24 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudtad hogy a szekrényedben van, de azért tudod, hogy mennyibe került. Ahamm...

Ha találsz valamit a szekrényedben amiről nem tudod hogy került oda és még csak a méret sem jó, akkor az volna a normális, hogy megkérdezed a ház többi lakójától, hogy mi a helyzet.

3/24 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem. Ha nem mondtad volna el akkor észre se vették volna amúgy.

A nevelőapád se hiszem hogy egy tizenéves gyerek ruháiban akarna/tudna járkálni.

4/24 A kérdező kommentje:

2: "Nem tudtad hogy a szekrényedben van, de azért tudod, hogy mennyibe került. Ahamm..."

Tanulj meg olvasni... RAJTA VOLTA BOLTI CÍMKE!

2021. nov. 22. 15:41
 5/24 anonim ***** válasza:
92%
Majd mindenki kiheveri. Minden csoda 3 napig tart. Ez olyan szinten jelentéktelen, mint a fing az orkánban. Túllesztek rajta.
2021. nov. 22. 15:51
 6/24 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem.

Kaptad, onnantól a tiéd volt. Nem hordtad, ezért eladtad, és ez logikus.

2021. nov. 22. 15:56
 7/24 anonim ***** válasza:
32%
Ha nem is tudtál róla, hogy ott van, egyáltalán biztos a tiéd volt?
2021. nov. 22. 16:16
 8/24 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem tudtál róla, hogy ott volt a szekrényben, nem kellett volna szólni, hogy eladtad. Vagy maguktól jöttek rá? Szerintem a kutya se jött volna rá, ha te magad sem tudtad, hogy ott van.
2021. nov. 22. 16:18
 9/24 anonim ***** válasza:
96%
Felesleges ezen összevesznetek. Túlreagáljátok, ők is meg te is. Felejtsétek el!
2021. nov. 22. 16:25
 10/24 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem miután megkaptad, onnantól kezdve az már a tied, szóval azt csinálsz vele amit akarsz.

A rokonaid szerintem csak túlreagálták.

2021. nov. 22. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!