Most tényleg nagy hibát követtem el hogy eladtam?
Kaptam egy éve egy puma felsőt,és nadrágot (a kettő egyben van).
De egyszer sem volt rajtam,még a bolti címke is rajta van.
18000 forint volt,és 16-ért eladtam.
Amúgy nem is tudtam hogy van,a szekrényemben találtam meg,felpróbáltam de méretileg nagyobb volt kissé,meg kényelmetlen volt. Sose hordtam volna.
Most abból van a cirkusz hogy hogy merészeltem eladni, mikor az anyám pénzéből van,mikor nevelőapámnak lehet jó lett volna.
Nagy hibát követtem el?
Nem tudtad hogy a szekrényedben van, de azért tudod, hogy mennyibe került. Ahamm...
Ha találsz valamit a szekrényedben amiről nem tudod hogy került oda és még csak a méret sem jó, akkor az volna a normális, hogy megkérdezed a ház többi lakójától, hogy mi a helyzet.
Szerintem nem. Ha nem mondtad volna el akkor észre se vették volna amúgy.
A nevelőapád se hiszem hogy egy tizenéves gyerek ruháiban akarna/tudna járkálni.
2: "Nem tudtad hogy a szekrényedben van, de azért tudod, hogy mennyibe került. Ahamm..."
Tanulj meg olvasni... RAJTA VOLTA BOLTI CÍMKE!
Szerintem nem.
Kaptad, onnantól a tiéd volt. Nem hordtad, ezért eladtad, és ez logikus.
Szerintem miután megkaptad, onnantól kezdve az már a tied, szóval azt csinálsz vele amit akarsz.
A rokonaid szerintem csak túlreagálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!