Anya fél online vásárolni, hogy győzzem meg?
Figyelt kérdés
Bármit szeretnék venni akár játékban akár csak online egyből elkezd kiabálni, hogy az összes ilyen átverés és csak le akarják húzni a pénzt a kártyánkról. Már 17 vagyok, de nekem sem engedi, hogy bankkártyám legyen. Eleinte nem zavart, de mostanában egyre többször szeretnék valamit venni a neten, (ruha, nyaklánc, könyv, játékok) de a témát se merem már felhozni mert mindig áll a cirkusz. Nyáron voltam diákmunkán, onnan van pénzem, kifizetném neki, de így sem engedi :(2021. nov. 21. 14:21
31/32 anonim válasza:
Vagy bemegy a hely postára és onnan is tud utalni, csak elég drága a díja pár éve valami 1000 forint körül volt...
32/32 anonim válasza:
Hát mióta júliusban lett ez a kötelező vám, azt hozzáteszi az ali, ez 4-500 ft. Azon felül nem kellett még vámot fizetnem semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!