Bármit szeretnék venni akár játékban akár csak online egyből elkezd kiabálni, hogy az összes ilyen átverés és csak le akarják húzni a pénzt a kártyánkról. Már 17 vagyok, de nekem sem engedi, hogy bankkártyám legyen. Eleinte nem zavart, de mostanában egyre többször szeretnék valamit venni a neten, (ruha, nyaklánc, könyv, játékok) de a témát se merem már felhozni mert mindig áll a cirkusz. Nyáron voltam diákmunkán, onnan van pénzem, kifizetném neki, de így sem engedi :(
Nekem is vannak komoly fenntartásaim, viszont tudom, hogy a webes vásárlás esetén két hét elállási jogom van, vagyis visszakapom a pénzem, ha meggondolom magam.
Ezért online szoktam rendelni, és olyan helyen, ahol van személyes átvétel, és kp-vel fizetek.
A főkártya biztonsági kódját nem adom meg, max. ha lesz, az e-kártyáét, és amin csak az utaláshoz szükséges összeget tartom.
2021. nov. 21. 15:17
12/32 anonim válasza:
Pont, hogy a netes vásárlókat jobban védi a törvény mint a személyeset. Vásárlástól való elállási jogod van 1 héten belül, 100k ft alatt 1 év, felette 2 év garancia, ilyenek. Én pl mindig utánvéttel szoktam fizetni vagy paypallal mert úgy biztosan csak annyit fizetsz amennyit jóvá hagysz. Ha érdekelnek a részletek írj privit, mert sokat tudnék erről beszélni, csak nem biztos, hogy érdekel :D
2021. nov. 21. 15:30
13/32 anonim válasza:
Mindent online intezek, vasarolok. Elonyben reszesitem a paypal-t, ha valahol nem lehet PP-n keresztul fizetni, akkor inkabb nezek mast. Kb 3 alkalommal volt ebay-en, h vegul nem kaptam meg az arut, de a penzt visszakaptam.
2021. nov. 21. 15:32
14/32 anonim válasza:
Szia! En ugy tudom hogy 14 eves kor felett, az OTP banknál csinalhatsz szülői bele egyezés nélkül junior kártyát. Bár azt amúgy nem ertem, hogy nyáron hogy kaptad meg a pénzt, mert en ugy tudom, hogy altalaban ki utaljak a diákoknak a pénzt.
2021. nov. 21. 16:50
15/32 anonim válasza:
enyem is felt hogy lelopjak a penzt a kartyajarol en ugy vettem ra hogy pl sheinen megneztuk a velemenyeket meg a kepeket amiket a vasarlok tettek fel, aztan azt mondta hogy jo de eloszor csak egyvalamit rendelunk es ha az megjon es jo minosegu akkor rendelhetek tobbet is.
2021. nov. 21. 17:12
16/32 anonim válasza:
Az utánvétes fizetéssel mi a baja?
2021. nov. 21. 17:30
17/32 anonim válasza:
Az "összes" ilyen? Azt megértem, mikor valami facebook csoportból magánember ver át, legalábbis benne vagyok csopikban, és sokszor kiírják, ki nem küldi az árut, de hogy az összes? 2006-ban regisztráltam az ebayre, azóta onnan, aliról, mindenféle külföldi oldalról rendelek, egyszer nem vertek át.
Egyébként észrevettem, hogy mostanában mintha a bankkártyás fizetések ingyen lennének, az utánvétes fizetések meg plusz pár száz forintok.
2021. nov. 21. 18:11
18/32 anonim válasza:
OTP Junior ilyesmi már nem létezik?
2021. nov. 22. 00:01
19/32 anonim válasza:
Nem kell meggyozni. Vagy rendelsz utanvettel (ez miert nem jutott eszedbe?) vagy megveszed boltban, szemelyesen.
Talald fel magad kerdezo, nem olyan nehez ez.
2021. nov. 22. 09:45
20/32 anonim válasza:
Anyukád túlparázza. Manapság már többlépcsős az azonosítás is mielőtt bármit is vennél online.
Ha ennek ellenére is para akkor vásárolj utánvéttel,bár az pár száz forinttal többe kerül sok helyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!