Anya fél online vásárolni, hogy győzzem meg?
Figyelt kérdés
Bármit szeretnék venni akár játékban akár csak online egyből elkezd kiabálni, hogy az összes ilyen átverés és csak le akarják húzni a pénzt a kártyánkról. Már 17 vagyok, de nekem sem engedi, hogy bankkártyám legyen. Eleinte nem zavart, de mostanában egyre többször szeretnék valamit venni a neten, (ruha, nyaklánc, könyv, játékok) de a témát se merem már felhozni mert mindig áll a cirkusz. Nyáron voltam diákmunkán, onnan van pénzem, kifizetném neki, de így sem engedi :(2021. nov. 21. 14:21
21/32 anonim válasza:
Aliról pl nem tud utánvéttel rendelni.
22/32 anonim válasza:
Akkor nem rendel onnan, nem hinnem, hogy ez akkora tragedia.
Lehet elni nelkule, de ha 18 lesz, akkor majd azt csinal, amit akar.
23/32 anonim válasza:
Főleg hogy drága is az Ali a vám miatt már, meg amúgy is tucat kínai vackok..
24/32 anonim válasza:
Nem drága, plusz pár száz forint.
25/32 anonim válasza:
Utoljára amikor rendeltem valamit 900 huf-èrt még ráraktak 980 vámot..
26/32 anonim válasza:
Attol fugg, honnan jon es mennyibe kerul az adott termek.
De egyebkent meg tud sok lenni a vam, nem eri meg onnan rendelni szerintem, de kinek mi.
27/32 anonim válasza:
Most azonnal tudsz nyitni számlát, ha van diákmunkából kpd, vagy ha tőle kapsz kpt.
Elve nem értem, ha voltál diákmunkázni, akkor azt nem számlára kaptad ?!
28/32 anonim válasza:
Szerintem egy junior bankszámlához nem kell szülői beleegyezés.
29/32 anonim válasza:
10 eve volt ugyan, de emlekszem, hogy kellett apukam alairasa is a juniorhoz, vele mentem be a bankba.
30/32 anonim válasza:
Akkor esetleg paysafecard ? Azt elég sok helyen tudja használni, és kpért is tud venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!