Melyik volt életetek legcikibb helyzete/élménye amelyet a szüleiteknek köszönhettek?

Amikor össze akart hozni egy kollégájával aki nős volt én meg ehhez szerintem túl fiatal.
Mai napig nem értem mi a fene történt ott.

Anyám folyamatosan cikiben tartott, mert ahogy itt írták előttem, egy buta, iskolázatlan, a saját életét menedzselni képtelen proli.
És én vagyok a nagystílű, nagyravágyó, mert gyűlöltem a pottyantós budinkat és hogy egy pár négyzetméteres szobában nőttem fel, az alkesz, bagós kanijai és az ő társaságában.

Azt velem is eljátszotta, hogy odahívta az eladót, amikor elhúzta a próbafülke függönyét. Nem is értem, hogy gondolta.
Én is kaptam nyilvánosan az utcán, de nem pofont hanem konkrétan verést. Mondjuk ez szerintem rám nézve volt inkább ciki.
Amikor általános suliba jártam, úgy kb 6-7 osztályba, akkor mindig benőtt a lábamon a köröm és sokat szenvedtem miatta. Mindig műteni kellett, de előtte hetekig kötözésre kellett járni, hogy ne legyen begyulladva.
Egy ilyen alkalommal Anyám is jött velem, de akkor már a kórházba kellett mennem, hogy megnézzék, hogy lehet-e műteni. Akkor a doki mondta, hogy nem, mert még gyulladt. Na akkor Anyám akkora jelenetet csinált, hogy az összes doki becsődült a szobába. Mondta Anyám, hogy vagy műtenek vagy összehív valamilyen "bizottságot"! Nekem ez ciki volt, mert Anyám nem orvos, de mindig mindent jobban tud.
Tovább: állandóan szedte ki a cuccokat az utcai nagy konténerből, hogy a kóbor kutyáknak készítsen fekvőhelyet. Ezzel a céllal amúgy nem volt gondom, mert én is mindig segítettem rajtuk, de az már ciki volt amikor barátok elkezdték kérdezni tőlünk, hogy miért kutászkodik Anyánk a szemetesben mint egy kukás...
Más: Sajnos mindent gyűjt - a mai napig is, és nálunk ez miatt mindig felfordulás volt. Szó szerint alig lehetett lépni a sokk cucctól. Szinte soha senki nem jöhetett hozzánk, mert egyszerűen szégyelltem a körülményeket. Óriási kupit képzeljetek el és ugye a sok cucctól nem is lehetett normálisan takarítani, rendet tartani.
Anyám viszont nem zavartatta magát és volt, hogy arra járt az egyik tanárom és behívta kávéra!
Több ilyen dolga volt. Nem szégyellte senki előtt. Tárva nyitva volt az ablak és a fél utca láthatta, hogy mi van nálunk. Ez van a mai napig. Ritkán járok haza és már elköltöztem.

Amikor anyámmal lakrészt cseréltünk, mert nekem kellett a nagyobb (az enyém a ház, én pénzem / munkám), a kutyája véletlen beszökött (mert nyitva felejtettem az ajtót), beleszart az ágyunkba, amit a csajom talált meg.
A lány kitartott mellettem, már a feleségem. Anyámnak meg megmutattam a kaput.

A mindent gyűjtésről én is tudnék mesélni.
Oké, hogy csórók voltunk, de gyakorlatilag minden szart össze hordott apám a "jó lesz még valamire" alapon. Soha nem lett semmi jó semmire, de legalább úgy nézett ki az egész udvarunk, mint egy igazi cigányputris roncstelep.
Bent a lakásunk is olyan volt, hogy nem volt egy letisztult stílus, mindent addig használtunk amíg totál szét nem kopott, meg még az után is hónapokig.
Beléptél a házba és tele volt midnen szarral, egy szobában volt 5 féle fotel, 5 féle szép a műanyag kertitől kezdve a hokedliig. Tényleg mint egy rossz cigány putri.

Ja meg fater bármikor bármit beszerzett, azt képes volt trófeaként mutogatni.
Na hát egyszer haza hozott egy kakast...
Elengedte a dögöt a lakásban, az meg nyilván szart össze mindent.
Nekünk kellett megfogni.
Közben jött valaki hozzá, fater meg fogta és kiment a hóna alatt a kakassal beinvitálta a vendéget, aki nyilván belépve a házba látta a kakas termését a padlón, meg amúgy is masszív tyúkól-tyúkszar szag terjengett odabent.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!