Most konkrét helyzet nem jut eszembe, de az, amikor tudod, hogy kibeszélnek a barátaiknak/családtagjaitoknak, de továbbra is jópofiznod kell. Na ezt gyűlölöm, mert nagyon megalázó és kellemetlen.
2021. nov. 19. 20:42
2/30 anonim válasza:
Azt hiszem hetedikben volt. Volt valami meseíró pályázat, ahova én meg egy osztálytársam is akart jelentkezni, de mivel csak osztályonként egy fő nevezhetett, ezért az osztályunk szavazott, hogy kinek a meséjét adjuk be. Mivel nem voltam népszerű, az osztály 90%-a az osztálytársaméra szavazott. Elpanaszkodtam anyukámnak, aki másnap a tudtomon nélkül bement az osztálytársaimhoz, és lecseszte őket, hogy ez nekem mennyire rosszul esett, és hogy még sírtam is otthon emiatt :D (Ami nem volt igaz). Tudom, hogy csak segíteni akart, de nagyon gázul éreztem magam miatta.
2021. nov. 19. 20:57
3/30 anonim válasza:
Nem merném itt leírni..
2021. nov. 19. 21:05
4/30 A kérdező kommentje:
Naaaa!
2021. nov. 19. 21:39
5/30 anonim válasza:
Ha előkerülnek a fényképek, főleg a gyerekkoriak, kifejezetten imádom, de legalább nem sűrű alkalom.
2021. nov. 19. 21:44
6/30 anonim válasza:
Amikor anyukád 20 perce derékig benne van a sajtpultban, mert hátul van egy kisebb kiszerelésű (értsd. +-100Ft) csomag, azért az kemény tud lenni.. :D
(bár én csak odébb mentem, mint aki nem is ismerem... :)
2021. nov. 19. 21:47
7/30 babyboom567 válasza:
Az egész gyerek,és kamaszkorom.Anyám kizárólag megalázni tudott.
2021. nov. 19. 22:08
8/30 anonim válasza:
Mikor ruhapróbánál kisgatyában voltam, anyám elhúzta a függönyt és hívta oda az eladókat is hogy nézzenek meg, az nem volt túl kellemes.
2021. nov. 19. 22:20
9/30 anonim válasza:
Apám alkoholista volt, nála gyermeteg szórakozás volt az, hogy megaláz minket mások előtt.
Alapból részeg volt az év 300+ napján, a többin is csak azért nem mert akkor meg beteg volt a piától. Bárhova mentünk részeg volt, vay útközben beb..szott.
Rokoni összejöveteleken is kellemetlen volt, de idegen társaságbn meg aztán főleg. Vagy csak szimplán emlékszem, mennyire rossz volt gyerekként is ahogy megyünk az utcán és látszott mindenki megvető tekintete, mert nyilván látszott, hogy matt részeg.
2021. nov. 19. 22:21
10/30 anonim válasza:
De ha már rokoni összejövetel, akkor ott aztán végképp el tudnak szabadulni a dolgok.
Alapból szeretem hogy mindenkinek legfőbb téma a "fogytál/híztál" kérdéskör. MEglátnak hatalmas felkiáltás hogy "Te fogytál!!!" vagy "Te híztál???!!!" amivel nyilván rögtön az embert bele csöppentik egy kellemetlen középponti helyzetbe.
Másik kedvencem, amikor hasonlítgatnak. Az ilyen "Nézd már, olyan az orra mint a Józsinak, tudod a Nagy Józsi... A szája meg tiszta Rózsika..." Én meg se a Józsit se a Rózikát nem ismerem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!