Hogyan fogadnád,ha szüleidtől való elköltözés után már fel se köszöntenének névnapodon,szülinapodon?
Figyelt kérdés
A szülőktől messzire költözött a gyerek, saját magát tartja fent. Ameddig otthon lakott, addig haza kellett adnia havi 50ezret is és nem mamahotelben lakott. Ameddig otthon lakott,volt névnapi,szülinapi ajándék is. És miután elköltözött,nincs még névnapi felköszöntés se.
Mennyire esne rosszul ez nektek,hogy pont a családodotok tojna a névnapotokra,szülinapotokra,mert egy felköszöntést se préselnek ki magukból?
2021. nov. 14. 13:04
12/15 anonim válasza:
Nem köszönteném fel őket, ennyi.
13/15 anonim válasza:
Ezután ne köszöntsd fel őket. Aztán, ha csodálkoznak, közöld velük, hogy azért, mert ők sem köszöntenek föl téged.
14/15 anonim válasza:
És? Én még otthon laktam akkor is előfordult, hogy elfelejtették. Ki nem sz... le?
15/15 anonim válasza:
Nekem is van, hogy elfelejtik, de nem foglalkozom vele. Hidd el, ők túlteszik magukat ezen, és abszolút nem pörögnek rajt, neked sem kellene. Ha Te ezek utàn is felköszöntöd, a Te dolgod. Szerintem ünnepelj a pàroddal, baràtokkal inkàbb. Én is azt teszem :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!