Hogyan fogadnád,ha szüleidtől való elköltözés után már fel se köszöntenének névnapodon,szülinapodon?
A szülőktől messzire költözött a gyerek, saját magát tartja fent. Ameddig otthon lakott, addig haza kellett adnia havi 50ezret is és nem mamahotelben lakott. Ameddig otthon lakott,volt névnapi,szülinapi ajándék is. És miután elköltözött,nincs még névnapi felköszöntés se.
Mennyire esne rosszul ez nektek,hogy pont a családodotok tojna a névnapotokra,szülinapotokra,mert egy felköszöntést se préselnek ki magukból?
24 voltam, mikor eljöttem otthonról. Nevelőapám (4éves korom óta nevelt) kijelentette, mivel elköltöztem, onnan nem vagyok a család része...
Míg otthon laktam anya által sütött tortát kaptam, ajándék meg :itt van 5ezer vegyél valamit".
Az első évben nem is beszéltem velük ez a kijelentés miatt.
Azota volt olyan év, hogy sms-be felköszöntöttek oktober elején (szeptember 17 a szülinapom). Volt olyan, hogy pont aznap voltam náluk, igy kaptam egy tábla csokit. Olyan is volt, hogy én júliusban korhazban voltam, mikor nevelőapám szülinapja volt, nem köszöntöttem fel, igy duzzogásból ő sem irt.
Igazából már pont le se sz.rom...
Aki fontos, akinek fontos vagyok, az felköszönt, a többi nem számít. 29vagyok.
Én örülnék neki, utálom ha köszöntgetnek. Ha tehetném megszüntetném a névnapi naptárat is...
Egyébként te megköszöntöd őket?
Visszakérdeznék, a gyerek felköszönti-e a szüleit?
Ha nem - akkor ne csodálkozzon, ha őt sem. Ha igen, akkor ezt szüntesse be.
Amúgy ez nálunk természetesen elképzelhetetlen lett volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!