Csalja anyam apamat!?
Felnott vagyok mar, kulon elek.
Sosem volt jo kapcsolatom anyammal, de most adodott egy csaladon beluli dolog amiben nem egyezunk.
Apam rengeteget dolgozik, egy vegtelenul egyszeru ember, de nagyon befolyasolhato, es anyam ezt kihasznalva xarba se veszi apamat de a penze kell neki es magaba is invesztalja.
Egy jo darabig nem erdekelt, sajnaltam Apamat hogy hulyere dolgozza magat, es semmibe van nezve, mindenben lenezeik undoritoan viselkedik vele anyam evek ota. De nem valik el tole anyam mert kell neki a fizetese.
Na hat ez nem egy fiatal kapcsolat, 50+ mindket fel.
Anyam elkezdett furcsan viselkedni, 2-3 eve de mostanra esett at a lotuloldalara, es utana jartam.
Anyam ellenem van, es ahogy o beszelt stb tudtam h ezt a not iranyitja valaki, olyan kozegbol ezt eleg jol ismerem sok olyan ferfit es not ismerek akik vagy prostik, stricik vagy abbol elnek hogy embereket hulyitenek.
Tiszta csaladi titkok tudom.
Anyam utan jartam, nem tellett sok idobe, mig megtalaltam a faszit aki dugja anyamat.
Nem tudom, hogy lebuktassam e apam elott, mert apam valamilyen szinten erzelmileg fugg anyamtol, de ugy gondolom hogy mi megtudjuk adni neki azt a tamogatast amire szuksege van es boldogan elnek mindenfele atrocitas nelkul.
Vagy raengedjek apamra egy not en is, aki kirangatja anyam kezei kozul?
Anyam tobbre becsuli azt az embert mint a sajat csaladjat es ellenem indult mar anyagi szinten is.
Bocsi a kuszasagert sok fele cikaznak most a gondolataim es nem tudom mi lenne az a megoldas ami Nekem is jo es Apam sem serulne ebben csak kevesbe.
28N
Mint irom, nekem meg van mindenem, kulon elek, anyam ELLENEM iranyult anyagilag.
En nem kerek az o penzukbol az o dolguk mire koltik nem az enyem.
de anyam tolem akar behuzni tobb millio forintot.
Es nekem ehhez eleg sok kozom van mar, hogy mire fel tart anyam igenyt a kolyke anyagai javaira.
Es hat kiderult, es engem ez sert, mert apamat hulyere vette veszik, de engem
Mar nem birnak…! Nem vagyok egy bohoc, hogy hagyjam magam!

Pénzt kér anyád tőled? Kezesnek hív hitelhez? Ezekre egyszerűen nemet lehet mondani.
Más formában hogy tudna igényt tartani a javaidra? Talán mégis csak a távoli jövőben esedékes örökségedet félted, amihez jelenleg semmi közöd?
Hiaba eroszakoskodsz, nem fogom leirni, semmi kozod nincsen hozza.
A kerdesem egeszen mas, amire valaszt szeretnek kapni hogyan jarnek el helyesen(ebben.)?

Ez nagyon meleg helyzet, nálunk volt ilyen a családban. Ott a lány nagyon erőteljesen célozgatott az apjának, aki nem akart tudomást venni a nyilvánvalóról. Az anya egyre messzebbre ment, és gyakorlatilag már mind (család, barátok) tudtunk róla. Aztán a lány több bizonyítékot tett elé, de akkor is addig jutott hogy megbocsát mindent de hagyja abba. Szegény lány nálam sírta ki a lelkét, hogy megint idegen pasit látott az apja autójával. (Gondolom ő az a szereplő, aki mellett nőnek érezhette magát, csak sajnos egy saját kocsira se futotta neki).
Szóval évekig húzódott a dolog, de a lényeg hogy volt kb fél év benne amikor rendesen paráztam hogy öngyilkos lesz az apa. Nagyon összetört, életemben nem láttam embert így összetörni.
Ezért írom hogy nagyon meleg dolog ilyen dolgokba bármilyen módon beleszólni. Én ebben a sztoriban egy rokon vagyok.

Nem csak a te hozzaszolasod szamit, mar ha nem haragszol, szeretnem tobb ember velemenyet is elolvasni.
Koszi
Aki meg kavarogepezik, jo lenne ha mashol verned a nyalad mert unalmas vagy es magadbol indulsz ki.
Aki a rokon volt, koszi sajnos itt is eleg erzekeny lelku Edesapam. Nem tudom mi a helyes lepes. Mondhatni a munkanak el csak, de a csaladjat szereti - meg ha olyan is amilyen (tobben tobb fele.)

Nem esik le nektek hogy nem a velemenyekre vagyok kivancsi, hanem a tanacsokra?
Vagy ilyen nehez a szovegertelmezes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!