Csalja anyam apamat!?

Figyelt kérdés

Felnott vagyok mar, kulon elek.

Sosem volt jo kapcsolatom anyammal, de most adodott egy csaladon beluli dolog amiben nem egyezunk.

Apam rengeteget dolgozik, egy vegtelenul egyszeru ember, de nagyon befolyasolhato, es anyam ezt kihasznalva xarba se veszi apamat de a penze kell neki es magaba is invesztalja.

Egy jo darabig nem erdekelt, sajnaltam Apamat hogy hulyere dolgozza magat, es semmibe van nezve, mindenben lenezeik undoritoan viselkedik vele anyam evek ota. De nem valik el tole anyam mert kell neki a fizetese.

Na hat ez nem egy fiatal kapcsolat, 50+ mindket fel.

Anyam elkezdett furcsan viselkedni, 2-3 eve de mostanra esett at a lotuloldalara, es utana jartam.

Anyam ellenem van, es ahogy o beszelt stb tudtam h ezt a not iranyitja valaki, olyan kozegbol ezt eleg jol ismerem sok olyan ferfit es not ismerek akik vagy prostik, stricik vagy abbol elnek hogy embereket hulyitenek.

Tiszta csaladi titkok tudom.

Anyam utan jartam, nem tellett sok idobe, mig megtalaltam a faszit aki dugja anyamat.

Nem tudom, hogy lebuktassam e apam elott, mert apam valamilyen szinten erzelmileg fugg anyamtol, de ugy gondolom hogy mi megtudjuk adni neki azt a tamogatast amire szuksege van es boldogan elnek mindenfele atrocitas nelkul.

Vagy raengedjek apamra egy not en is, aki kirangatja anyam kezei kozul?

Anyam tobbre becsuli azt az embert mint a sajat csaladjat es ellenem indult mar anyagi szinten is.

Bocsi a kuszasagert sok fele cikaznak most a gondolataim es nem tudom mi lenne az a megoldas ami Nekem is jo es Apam sem serulne ebben csak kevesbe.

28N

2021. nov. 14. 12:15
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Ui ebbe a dologba egeszen addig nem

Szoltam bele, mert ez az o maganugyik apammal, de mikor mar az en penzemre is hajt anyam - es a bikaja azert az mar szegyen.

2021. nov. 14. 12:15
 2/20 anonim ***** válasza:
12%

Szerinted faterod nem tudja?

Simán csak szereti, ha alázzák, ilyen fétise van.

2021. nov. 14. 12:21
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem mondod el apádnak, bűnrészes leszel. Ha nem nyomoztad volna ki, úgy más lenne, de így, hogy tudsz róla, és hallgatsz, végeredményben támogatod a dolgot. Az emberek szeretnek szemet hunyni a bűncselekmények felett, mert így a legkönnyebb nekik, és ehhez kitalálnak mindenféle magyarázatot, de ez nem vezet semmire, a dolgok mindig elfajulnak, közben ha már az elején szólsz, az elejét lehetne venni valami hülyeségnek.
2021. nov. 14. 12:30
 4/20 anonim ***** válasza:
40%
Miben nyilvánul meg, hogy anyukád és a szeretője a te pénzedre hajt?
2021. nov. 14. 12:32
 5/20 anonim ***** válasza:
79%
igen
2021. nov. 14. 12:35
 6/20 anonim ***** válasza:
36%
Nézzük másképp. Apád egy tutyimutyi alak, és lássuk be, egy idő után minden nő megunja, hogy neki kell a férfinak is lenni. Anyukád végre nőnek érezheti magát.
2021. nov. 14. 12:36
 7/20 anonim ***** válasza:
95%
Mond el szerintem apád nem fog nagyon meglepődni anyád meg szerintem egy kicsit megutál de ennyi veszteség belefér.
2021. nov. 14. 12:37
 8/20 A kérdező kommentje:
A csaladon beluli dologbol, amit nem szeretnek leirni. Pl
2021. nov. 14. 12:37
 9/20 anonim ***** válasza:
76%
nem kell a duma, azon aggódsz, ha anyád meg a pasija elköltik apád pénzét, bukod az örökségedet.
2021. nov. 14. 12:39
 10/20 A kérdező kommentje:

Orulok neki, erezze

Magat nonek a bikaja es a sajat penzebol. De apam f, szaval verjek a csalant, mikor annak az embernek a fizetesebol jatsza az agyat - valoszinusithetoen mindketto.

Apam az aki anyagilag 3szorosat

Keresi anyam fizetesenek. Es ennek ellenere meg az is be van osztva neki, mit ehet mit ihat.

2021. nov. 14. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!