Mit tegyek ha anyám csalja apámat?
Mondd meg neki, hogy javítsanak a kapcsolatukon és hagyja abba.
Amennyiben nincs változás fenyegesd meg, hogy elmondod. Ha ekkor sincs akkor válasszon vagy te vagy ő mondja el.
Hidd el ha idáig fájul plusz le is bukik akkor felesleges együtt lenniük.
Én anno nem szóltam ( kb 12-17 éves voltam) megnéztem a fényképezőn milyen képek vannak, hogy letörölhetem-e apám ott pózolt vadidegen nővel város nézőben vhol. Velünk meg sose foglalkozott mindig eljárt részeges volt. Bekapcsoltam a gépet, mert játszani akartam, felnyitottam a böngészőt még a myvip miatt ott volt badoon bejelentkezve és ott is kavargatott.
Anyámnak nem szóltam soha. Csak próbáltam elfelejteni. Hál Istennek 2 éve külön vannak már hivatalosan nincsenek elválva.
Folyton ezt láttam apám elköltözik meg vissza meg se tudom mondani hányszor nekem meg hazudozni kellett a suliban.
Mi az, hogy a gyereknek semmi köze a családját érintő súlyos dolgokhoz? Milyen ember az ilyen, aki ilyet ír?
Kérdező, ezt anyáddal kellene átbeszélni. Mindenképp az őszinteség legyen a családban a legfontosabb. Hogy legalább a méltóság megmaradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!