Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ha anyám csalja...

Mit tegyek ha anyám csalja apámat?

Figyelt kérdés
Anyám egy vadidegrnnel csokolozott a kocsiban.apam nem tud róla

2020. ápr. 28. 19:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Anyáddal át kéne beszélned.
2020. ápr. 28. 19:41
 2/22 A kérdező kommentje:
Odamentwm a kocsihoz és elvorosodott. Mondtam hogy megcsalo ő meg sírt erre megvigasztaltam.
2020. ápr. 28. 19:45
 3/22 anonim ***** válasza:
63%
2 dolgot tehetsz, nem foglallozol vele, mert semmi közöd hozzá, vagy rákérdezel anyádnál.
2020. ápr. 28. 19:47
 4/22 A kérdező kommentje:
Mi az hogy semmi közöm ahhoz hogy anyám egy ri*banc?! Apámnak ha elmondom elvalik. Pszichológushoz járok eleve gyengék az idegeim plusz itt a koronavirus én se tudok szexelni mert otthon juksolok erre anyám meg kocsiban smarol egy oregemberrel. Itt nem tudom mi a megoldás
2020. ápr. 28. 19:50
 5/22 anonim ***** válasza:
42%

Mondd meg neki, hogy javítsanak a kapcsolatukon és hagyja abba.

Amennyiben nincs változás fenyegesd meg, hogy elmondod. Ha ekkor sincs akkor válasszon vagy te vagy ő mondja el.

Hidd el ha idáig fájul plusz le is bukik akkor felesleges együtt lenniük.

Én anno nem szóltam ( kb 12-17 éves voltam) megnéztem a fényképezőn milyen képek vannak, hogy letörölhetem-e apám ott pózolt vadidegen nővel város nézőben vhol. Velünk meg sose foglalkozott mindig eljárt részeges volt. Bekapcsoltam a gépet, mert játszani akartam, felnyitottam a böngészőt még a myvip miatt ott volt badoon bejelentkezve és ott is kavargatott.

Anyámnak nem szóltam soha. Csak próbáltam elfelejteni. Hál Istennek 2 éve külön vannak már hivatalosan nincsenek elválva.

Folyton ezt láttam apám elköltözik meg vissza meg se tudom mondani hányszor nekem meg hazudozni kellett a suliban.

2020. ápr. 28. 19:53
 6/22 anonim ***** válasza:
31%
Borzasztó nagy kamu vagy. De! Ha ez igaz, és feltételezzük hogy az, akkor jobban jársz ha az infót megtartod magadnak. Ez legyen a szüleid dolga. Majd ők eldöntik ,hogy mit szeretnének.
2020. ápr. 28. 19:58
 7/22 anonim ***** válasza:
1%
Féreg a csalja a másikat! Ja bocsi... Most látom, hogy itt nő a csalfa.. Akkor egy hős!
2020. ápr. 28. 20:09
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Kérjél töle husvétra a gamer pc-t :P
2020. ápr. 28. 20:12
 9/22 anonim ***** válasza:
49%

Mi az, hogy a gyereknek semmi köze a családját érintő súlyos dolgokhoz? Milyen ember az ilyen, aki ilyet ír?

Kérdező, ezt anyáddal kellene átbeszélni. Mindenképp az őszinteség legyen a családban a legfontosabb. Hogy legalább a méltóság megmaradjon.

2020. ápr. 28. 20:16
 10/22 anonim ***** válasza:
32%
Teljesen a magánélet kategóriája. Miért ne lehetne valaki kicsit boldog 40 után, amikor már unja a házastársát ?
2020. ápr. 28. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!