Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám meg csalja apámat!Többi...

Anyám meg csalja apámat!Többi lent!?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tudom ez nem illő de anyum úgy hagyta a teloját és bele néztem a mesengerébe és láttam hogy egy csávóval írt hogy milyen jó volt, a szex az szex, imádlak, stb! na most mit tegyek le képernyő fotóztam és át küldtem magamnak. Most mondjam el apámnak? Mert ha ezt el mondom írtó nagy baj lessz, mit tegyek?
2020. júl. 13. 00:22
 1/3 anonim ***** válasza:
12%
Kérd meg anyút hogy, mutason be az ujj apúcinakk.
2020. júl. 13. 00:37
 2/3 anonim válasza:
78%

Szerintem ezt hagyd a szüleidre. Ne bonyolodj bele az ő személyes kis életébe. Gondolom te se tűrnéd, fogadnád el ha a magánéletedbe turkalnának. Lehet hogy édesapád tudd róla csak nem érdekli. Lehet hogy neki is van valakije. És nem szép dolog anyukád telefonjába turkálni.

Milyen a szüleid kapcsolata?

2020. júl. 13. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
Apádnak joga van tudni, hogy egy ribi a feleslege.
2020. júl. 13. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!