Miért mondja azt, hogy nem kell, ha utána hőbörög?
Figyelt kérdés
Én: Segítsek?
Anya: Nem kell.
Pár óra múlva én: Miért vagy bunkó?
Anya: Mert rohadt fáradt vagyok.
Én: Segítsek?
Anya: Hát most már felesleges, mert kész vagyok. (Gúnyos hangnemben)
2021. nov. 7. 14:09
1/34 anonim válasza:
Attol fugg miben. En is faradt vagyok sokszor, jo lenne ha segitene a ferjem, de ha nem tudja olyan jol csinalni azt a dolgot mint én, vagy ahogy elvarom, akkor inkabb megcsinalom, megha elajulok is.. Ez emberfuggo
2/34 anonim válasza:
Ilyen típus, én is ismerek ilyen embert. Ha megkérdezed segítség nem kell, de elvárja, hogy könyörögj neki, hogy de igenis segíteni akarsz, mindezt egy fél órán keresztül. Ha nem teszed te vagy a bunkó.
3/34 anonim válasza:
És én akkor visszaválaszolom: Hát amikor ajánlkoztam, hogy segítek, nem kértél belőle.
4/34 anonim válasza:
A világ leghülyébb kérdése a segítsek?
Állj neki és csináld.
5/34 anonim válasza:
Miért hülye kérdés, hogy segítsen. Gesztus és felajánlás. Azért, mert valaki érdemben nem tud normálisan válaszolni, azért nem a kérdező a felelős. Utána meg, ha kiveszi a fakanalat egy ilyen degenerált ember kezéből még lehet össze is veri.
6/34 A kérdező kommentje:
4-es ha elkezdem csinálni miután mondta, hogy nem, felidegeli magát és mondja, hogy menjek ki a konyhából, mert meg tudja csinálni egyedül. (Megtörtént eset)
2021. nov. 7. 14:42
7/34 anonim válasza:
Azt kell megkérdezni, hogy "mit tudok segíteni", nem azt, hogy segítsek-e
8/34 A kérdező kommentje:
Ja, elnézést..Legközelebb gondolatolvasó leszek és 10x átgondolom, hogy fogalmazzam meg a segítő szándékomat, hogy elfogadja anyám a segítségemet és ne beszéljen úgy a hugommal, mint a kutyával, mert ő fáradt.
2021. nov. 7. 14:57
9/34 anonim válasza:
Ez egy játszma. Ahányszor megkérdezed, hogy segíts-e, le fogjátok játszani (ketten vesztek részt benne). Anyukád mártírkodik, te meg kihúzod magad a segítés alól, majd anyukád megpróbál bűntudatot kelteni benned, te meg tényleg rosszul kezded érezni magad. Úgy tudod megszakítani, ha nem kérdezel, hanem elkezdesz segíteni, amikor látod, hogy szükséges. Ennyi.
10/34 A kérdező kommentje:
9-es erre csak annyit tudok mondani, hogy olvasd vissza a 6-os kommentemet!
2021. nov. 7. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!