Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim nem...

Harmat001 kérdése:

Mit tegyek ha a szüleim nem fogadják el a barátomat?

Figyelt kérdés
Elég nagy köztünk a korkülönbség és ez lehet az oka. Semmi féle képen hallani se akarnak róla hogy mi együtt maradjunk vagy ilyenek. Nagyon szeretem a fiút és arra is gondoltam, hogy elköltözök itthonról de azt se akarom, hogy az legyen hogy ő tart el, mert utolsó éves sulis vagyok és hát elég sok mostanság a kiadás is. A kor nem lenne akadály költözés szempontjából, mert nagykorú vagyok

2021. nov. 6. 15:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%
Gyerek vagy még hozzáképest, egyenlőtlen lesz a kapcsolat. Tudom, most még azt hiszed milyen felnőtt vagy, de 5 év múlva meg csak fogod a fejed hogy milyen hülyeségeket csináltál 18 évesen, rá 5 évre meg hogy 23 évesen és ez így megy egy ideig, és nincs is vele baj, természetes. Csak próbáld átgondolni mi van akkor ha mégse lesz szép a dolog, ha neked kell eltartanod magad gyerekkel stb. Problémák lehetnek minden kapcsolatban, ezért kell úgy felkészülnöd az életre hogy egyedül is meglegyél, ne másnak legyél kiszolgáltatva ha arra kerül sor. Nem azt ellenzik hogy legyen gyereked meg ilyenek, hanem hogy 0 egzisztenciával vágj bele, 0 élettapasztalattal.
2021. nov. 7. 08:01
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt még hozzátenném hogy egy 33 éves faszit fiúnak hívni... :D
2021. nov. 7. 08:01
 23/29 anonim ***** válasza:
95%
Na igen, gyereket szülni úgy hogy nem volt még munkahelyed nem túl bölcs. A gyes, gyed szinte semmi nem lesz, hisz nem melóztam és ha a pasi mégis lelép ott állsz egy gyerekkel, a munkáltató meg nem vesz fel hisz semmi munkatapasztalat,bezzeg gyerek van vagyis folyton szabadságra mész ha beteg lesz a gyerek stb. És ezt a munkáltató nem szeretik, aki mégis felvesz az valószínűleg fekete meló lesz.
2021. nov. 7. 10:07
 24/29 anonim ***** válasza:
93%

Most látom hogy gyereket is csinálna neked 18 évesen ....

Teljesen ki leszel szolgáltatva és háziasszony szerep lesz a tiéd.

Urad szaros gatyáját mosva és gyerek egyedül nevelése.

24 év alatt nem szabad vállalni gyereket föleg hogy ennyivel idösebb a "fiú"

Még az elkövetkezö 6 évben teljesen megváltozol.

2021. nov. 7. 10:26
 25/29 anonim ***** válasza:
19%

Egy picit várj, amíg befejezed az iskolát.

Addig a kapcsolat is alakulhat, és ha tartósnak ígérkezik, akkor tudsz majd lépni amerre csak szeretnél.

Utána ráérsz aggódni, szüleid is máshogy állnak majd hozzá, ha látják, hogy életed egyik legnehezebb, legleterheltebb idejében is kiállt melletted a párod.

Sok sikert!

2021. nov. 8. 06:18
 26/29 anonim ***** válasza:
73%
Nyugi, a puncidon kívül semmi nem kell neki belőled...
2021. nov. 8. 08:53
 27/29 anonim ***** válasza:
61%

Vajon az összes vàlaszolò közül ki elégedett és boldog a pàrkapcsolatàval, hàzassàgàval és életével? Ha azok mindannyian mi a biztositék arra, hogy ezek a kapcsolatok valami oknàl fogva mégis tönkreehetmek, annak ellenére hogy nincs 15 év korkülönbség. Ki mondja azt, hogy a te kapcsolatod mem fog majd müködni. Semmire sincs biztositék

Abban igaza van a többieknek, hogy résen kell lenned, ne légy tùl naiv. Mérd meg a férfit, hogy mit tesz a kapcsolatotokért, hogy megéri-e felrugni a csalâdi békét. A sulit mindenképpen fejezd be. Es szerintem a korkülömbségnél sokkal fontosabb, hogy milyen alak, jó ember -e. Szóval én ritkâbbra venném a talâlkozot, es közölném szüleimmel, hogy leredukáltad a kapcsolatot, es ha igy kitart melletted, es nem múlnak el az érzéseid akkor bizony szeretnél mellette dönteni.

2021. nov. 8. 20:09
 28/29 anonim ***** válasza:
55%
#27 csak az a baj hogy 18 éves és nem tud résen lenni meg nem naív lenni. Gyerek még. Erre egy lapáttal rátesz hogy egy 33 éves férfi meg már bőven élettapasztalt és tudja hogyan kell manipulálni egy gyereket.
2021. nov. 9. 19:41
 29/29 anonim ***** válasza:
88%

Honnan is kezdjem? Az elejéről vagy a végéről.

A szüleid ismerik? Vagy csak hallottak róla?

A Párod tudja mit tervezel? Ő mit szeretne Tőled?

Nem tudom, mióta vagytok együtt. Gyerek kérdés már felmerült, házasság kérdése is?

Nagykorú vagy, 0 azaz nulla élettapasztalattal. Még nem dolgoztál, még nem tudod, mit vár el a munkáltató, mit jelent a munkamorál.

Ezer bocsánat a rengeteg kérdésért, csak féltelek.

Igazi biztosítékot senki sem fog tudni adni. Ismerd meg magad, ismerd meg a Párodat.

Igaza van annak, aki azt mondta, ne hamarkodd el. Végezd el az iskoláid, tanuld ki azt a szakmát, amit szeretnél, dolgozz benne. Amikor te is biztos lábakon állsz és ha a fene fenét eszik is akkor is el tudtok majd tartani egy gyermeket gond nélkül, majd akkor vállaljatok.

2021. nov. 13. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!