Mit tegyek ha a szüleim nem fogadják el a barátomat?
"Nagyon szeretem a fiút"
"utolsó éves sulis vagyok"
A kissrác 10 éves, te pedig 25 éves általános orvostanhallgató vagy? Érthető szüleid ellenérzése. És akkor is, ha te 18 éves vagy, a csávó 33 éves és fiú.
igen, tisztába vagyok avval is, hogy van egy ilyen vetülete is a dolgoknak, hogy idővel jönnek majd a problémák. De legyünk már egy kicsit reálisak, melyik kapcsolatba nem adódnak problémák? Nem a problémával van a baj, hanem azzal, hogy az ember tudja e kezelni vagy sem.
Van e esetleg valaki akinél fenn áll ez a helyzet mint nálam vagy már túl léptek ezen a szinten és lenne kedve beszélgetni privátban ezekről kicsit részletesebben is?
Hogy ismerkedtél meg vele?
Hogy szedett fel?
"Nagyon szeretem a fiút és arra is gondoltam, hogy elköltözök itthonról de azt se akarom, hogy az legyen hogy ő tart el, mert utolsó éves sulis vagyok és hát elég sok mostanság a kiadás is. "
ezen akkorat rohogtem ! Hjajjjajj a kozepkoru urnak sok lenne a" kislanya " tanitattasa! Milyen kedves , hogy a kozepkoru "fiu" vallarol leveszed az anyagi terhet! Remelem azert majd amikor megszuletik a gyereketek hagyni fogod tamogasson! Mast mondjuk nem is tehetnel , csed -et gyed-et elfelejtheted!
Ki fogja pénzelni a tanulásodat?
A szülökre ezekután nem számolhatsz majd.
A férfi meg valószinűleg ebofil, tini lányokra gerjed, és 24 év korodra mehetsz isten hirével, rosszabb esetben egy gyerekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!