Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim nem...

Harmat001 kérdése:

Mit tegyek ha a szüleim nem fogadják el a barátomat?

Figyelt kérdés
Elég nagy köztünk a korkülönbség és ez lehet az oka. Semmi féle képen hallani se akarnak róla hogy mi együtt maradjunk vagy ilyenek. Nagyon szeretem a fiút és arra is gondoltam, hogy elköltözök itthonról de azt se akarom, hogy az legyen hogy ő tart el, mert utolsó éves sulis vagyok és hát elég sok mostanság a kiadás is. A kor nem lenne akadály költözés szempontjából, mert nagykorú vagyok

2021. nov. 6. 15:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%

"Nagyon szeretem a fiút"

"utolsó éves sulis vagyok"

A kissrác 10 éves, te pedig 25 éves általános orvostanhallgató vagy? Érthető szüleid ellenérzése. És akkor is, ha te 18 éves vagy, a csávó 33 éves és fiú.

2021. nov. 6. 18:42
 12/29 A kérdező kommentje:

igen, tisztába vagyok avval is, hogy van egy ilyen vetülete is a dolgoknak, hogy idővel jönnek majd a problémák. De legyünk már egy kicsit reálisak, melyik kapcsolatba nem adódnak problémák? Nem a problémával van a baj, hanem azzal, hogy az ember tudja e kezelni vagy sem.

Van e esetleg valaki akinél fenn áll ez a helyzet mint nálam vagy már túl léptek ezen a szinten és lenne kedve beszélgetni privátban ezekről kicsit részletesebben is?

2021. nov. 6. 19:33
 13/29 anonim ***** válasza:
73%

Hogy ismerkedtél meg vele?

Hogy szedett fel?

2021. nov. 6. 19:44
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Es nelyik suli befejezese utan van tervben a gyerek? A kozep vagy a felsofoku? Nah csak azert kerdezem mert nem hiszem , hogy sojra mennel egy erettsegivel ha ez a "fiu" kidob ! Csupaszfenekre akarsz szulni? Persze nagyon szepen hangzik , es felnottesen , hogy te majd megoldod a problemakat ,de ez nem mindig ilyen egyszeru! Mi lesz ha a "fiu " megun , es lecserel egy masik "hamvas ozikere"?
2021. nov. 6. 19:51
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 évesen biztosan nem gondolkodnék gyereken, pláne nem egy középkorutól..
2021. nov. 6. 20:06
 16/29 anonim ***** válasza:
88%

"Nagyon szeretem a fiút és arra is gondoltam, hogy elköltözök itthonról de azt se akarom, hogy az legyen hogy ő tart el, mert utolsó éves sulis vagyok és hát elég sok mostanság a kiadás is. "

ezen akkorat rohogtem ! Hjajjjajj a kozepkoru urnak sok lenne a" kislanya " tanitattasa! Milyen kedves , hogy a kozepkoru "fiu" vallarol leveszed az anyagi terhet! Remelem azert majd amikor megszuletik a gyereketek hagyni fogod tamogasson! Mast mondjuk nem is tehetnel , csed -et gyed-et elfelejtheted!

2021. nov. 6. 20:13
 17/29 anonim ***** válasza:
82%

Ki fogja pénzelni a tanulásodat?

A szülökre ezekután nem számolhatsz majd.

A férfi meg valószinűleg ebofil, tini lányokra gerjed, és 24 év korodra mehetsz isten hirével, rosszabb esetben egy gyerekkel

2021. nov. 6. 20:16
 18/29 anonim ***** válasza:
84%
Hát azért ez a már majdnem apud lehetne szint sajna.
2021. nov. 7. 00:32
 19/29 anonim ***** válasza:
65%
Ilyenkor azt kérdezd meg magadtól, a saját korosztálya miért nem csapott le rá ha annyira jó pasi? Nem ok nélkül nincs párjuk többnyire, mert a többi 30 évesnek a pasid személyisége ciki, ami egy 18- nak még menő, de 15 év múlva rájössz😅
2021. nov. 7. 02:55
 20/29 anonim ***** válasza:
27%
Nem a probléma a kapcsolat, a kapcsolat a probléma semmi szükség. Most még hülye vagy de majd rájössz ha késő.
2021. nov. 7. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!