Ha 55 nm-es lakásban a családból valaki telefonon beszél hivatalos ügyben, akkor a többi családtag közben beszélhet, megszólalhat( egymással, nem bele a telefonba) vagy néma csendben van mindenki míg a telefonhívás van?
1. Először is, kinek a tulajdona a lakás??? Akármilyen csúnya is az "ameddig az én házamban laksz" duma, akkor is a tulaj az elsődleges döntéshozó....
Szóval ha már több vagy mint 18 éves, akkor lehet elköltözni!
2. Home office vagy egyéb hivatalos?
Tulajdonképp tök mindegy, ez annyira evidens, hogy amíg a másik telefonál, nem zajongunk!
Az én anyám ráadásul rosszul hall. Én nem csak azért vagyok kussba ha telefonál, mert égő lenne az otthoni életem zajait anyám beszélgetőtársának orrára kötni, hanem azért is, hogy jobban hallja a másik felet a vonalban. Én magam szoktam pl. a tv-t kikapcsolni, ha telefonon keresik....
Legyél már megértőbb! Nem igaz, hogy nem tudsz csönbden el lenni!
Mi rohadt pici lakásban élünk 55 m2, abból nekem van egy 15 m2-es kis irodám, ami egyben hálószoba is. Ajtóval zárható, van kulcs is az ajtóhoz, de én nem zártam még soha kulcsra és nem is tervezem.
Igaz, hogy az én munkahelyem a lakásom, home office, de ha nem kell vendégeket fogadnod (üzleti tárgyalások, megbeszélések, stb.), akkor egy laptop elfér akárhol, egy mobil szintén, a vezetékes telefon kialakítása technikai kérdés, de az is elfér - nekem, illetve nálunk nincs ilyesmi).
Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell! Üzleti megbeszélésekre amíg van a COVID, ott van a pl. a Zoom, vagy akár a skype, VAGY el lehet menni egy kávézóba (védettségi kártyával rendelkezők számára egyelőre, jelenleg még nyitva lehetnek), iskolai tanulásra meg én befizetnék pl. könyvtárba, ott elvonulnék egy csendes sarokba (minden könyvtárban vannak ilyenek, nem is egy) és kész. Beviszed a laptopodat meg a könyvedet, esetlegesen elkéred az olvasóknak szánt wifi kódját (ha nem nyilvános a wifi), rácsatlakozol és használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!