Ha 55 nm-es lakásban a családból valaki telefonon beszél hivatalos ügyben, akkor a többi családtag közben beszélhet, megszólalhat( egymással, nem bele a telefonba) vagy néma csendben van mindenki míg a telefonhívás van?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 22:06
12/38 A kérdező kommentje:
Nem csendben kell lenni, hanem egy pisszenés sem, meg sem lehet szerinte senkinek szólalni egy mukkot sem.
2021. nov. 4. 22:45
13/38 anonim válasza:
Nekem szerencsére van 200nm-em, hogy megoldjam. Van, hogy a nappaliban vagyok, tévét nézünk, beszélgetünk, valaki hív, felveszem, a tévét lehalkítom, a beszélgetést folytatják halkan és probléma megoldva. Mivel, az étkező, konyha, nappali egy nagyobb "szoba", az egész kb. 60nm így evidens, hogy máshol sem lehet ordibálni. Szerencsére "szokva" vagyunk, mivel eddig is otthonról dolgoztam, de általában vagy az erkélyen, vagy a dolgozószobámban telefonálok.
14/38 anonim válasza:
Akkor menjen be a fürdöbe telefonálni kb, vagy a ház egyik távoli sarkába.
15/38 anonim válasza:
Amúgy az újabb telefonokon van zajszűrő mikrofon. A hangos beszélgetés behallatszik, de a halk beszélgetést kiszűrik. 13. válaszoló voltam.
16/38 A kérdező kommentje:
Nem meeting. Zajlik az este és egyszercsak felhívják vagy ő kezd telefonhivásba és onnantól vigyázállás néma csendben, mint a himnusz alatt.
2021. nov. 4. 22:48
17/38 A kérdező kommentje:
Van ajtó, csak éjjel van csak használva.
2021. nov. 4. 22:49
18/38 A kérdező kommentje:
Nem akar a fürdőbe menni sajnos.
Ha valaki meg épp a fürdőben van, mikor hívják, abba kell hagyni a víz zubogtatását.
2021. nov. 4. 22:51
19/38 anonim válasza:
Jó hát akkor ne telefonáljon, megint van mindenre kifogás, mintha már eltt volna párszor ilyen...
20/38 anonim válasza:
Igen, kibír mindenki 10 percet duma nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!