Kocsis I. kérdése:
Telefonhívás rögzítő csak a hívó hangját rögzíti a hívottat nem. már nagyon sok programot telepitettem de egy sem müködik Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Ez Samsung és Xiaomi telefonon egyaránt#telefon hívás rögzitő nem működik megfelelően
2021. okt. 5. 14:54
3/7 anonim válasza:
Az, hogy ez a funkció tiltva van a hangrögzítő alkalmazásokban, nem véletlen.
4/7 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Megjegyzem, nagyon hasznos a rögzítés, mindenkinek ajánlom.
5/7 anonim válasza:
Ezért jók az ebay-es telefomok az USA-ból. ANgol menü (a felszínt át lehet állítani magyarra), de az appek veszik a teljes beszélgetést, bluetooth fülessel is. Eddig egy esetben nem vette fel, amikor bizonyos adatvédelmi aggályaim ügyében az adatvédelmi hatóságot hívtam. Nekik bizonyára megvannak az eszközeik arra, hogy meg tudják oldani...
6/7 anonim válasza:
Ilyenkor elég szerencsésnek érzem magam, hogy nekem működik.
7/7 anonim válasza:
"Ez így van rendjén."
Ezt azért írtam, hogy a kérdező ne a saját készülékébe keresse a hibát, hanem a személyes adatkezelésre vonatkozó egységes európai törvényi szabályozás eredményeképpen működnek így az alkalmazások, amielyek alkalmasak a telefonhíváskor felvétel készítésére.
Tehát nem a saját véleményemmel akarom a kérdező problémáját kicsinyíteni, haneem megnyugtatásként közöltem, ami gondolom más válaszolókban ellenérzést váltott ki, akik szerint alapvető joguk gyakorlásában korlátozzák őket ezzel a tiltással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!