Nem működnek a letöltött hívásrögzítők. Többi lent?
nem tudjuk milyen telefon, mert miért is írtad volna le.
iPhoeonon valamikor régen amikot lehetett jailbreakelni akkor volt működő, de azóta évek teltek el befoltoztak minden kihasználható kiskaput
droidhoz annyira nem értek, de az újabb verziókban már itt is tiltják a hívásrögzítők használatát a GDPR miatt.
Vagy használsz egy régi droidos telefont, vagy veszel egy "machanikus" hívásrögzítőt amit a telefon fülhallgatójával összekötve lehet használni.
MIUI-n alapból kell legyen hívásrögzítő, én ezért is szeretem, legalábbis ez az egyik fő ok. Rengeteg kínos/kellemetlen dolgot kilehet így kerülni, többnyire ha időpontokról beszélgetünk a másik féllel.
utolsó
nekem sajnos nincs ilyen benne és rákeresve sincs
Nekem OnePlus 7 em van,sajnos gyári hívásrögzítő nincs,a cube acr nevű rögzítőt használom.
(Ha zavar hogy nem írja ki a hívó feleket akkor telepíts egy régi verziót) 😉
Mindenhol azt írják, hogy miui-s. Akkor meg kell keresni a beállításokat és utnána az alkalmazás fiókban a Recoderben a fájlokat. A fájlok egyébként a tároló/miui/recorder mappában lesznek.
Vagyis lehet, hogy érdemes ellenőrizni, melyik tárcsázó alkalmazás van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!