Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan szerezzek a fiamnak...

Hogyan szerezzek a fiamnak barátnőt?

Figyelt kérdés
Egész nap a gép előtt ül, semmi élete. 20 éves.
2021. nov. 1. 22:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
98%
A problémát a gyökerénél kell megoldani, nem mondogatni hogy csináld ezt, csináld azt. Aki jól érzi magát az életben az megy előre. Persze nem mondom, hogy a barátnő keresés akkor cél az átlagember életében, de nyilván érzed hogy van gond. De az akkor nem csak ebben mutatkozik meg
2021. nov. 1. 22:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
19 éves vagyok, nem volt még kapcsolatom. Kicseszett sz@rul jönne le, ha anyukám nekiállna párt szerezni nekem...
2021. nov. 1. 23:00
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan,aki nem akar se barátnőt,se barátot.

És,igen,gamer,hobbija is van.Másnak a csajozás a hobbija,ez is egy hobbi.

Nem értem miért hiszi azt mindenki,hogy barátnőre vágyik minden 20 éves fiú?

Max szexre,de barátnőre?Elmondom neked a gamerek többsége felesleges időpocsékolásnak tartja a párkapcsolatot.

És ettől még nem incel,egyszerűen nincs igénye rá.

És ennél gázabb az,amikor a szülő akar párt találni a gyerekének.

2021. nov. 1. 23:30
 14/24 anonim ***** válasza:
66%

Inkább körbeírom mielőtt letiltanak.

Van több oldal ahol fél-egy órára lehet barátnőt bérelni.

Olyat érdemes keresni aki barátnő felling -et vállal.

Pár perc keresgélés után biztos megtalálod.

Szomszédom mesélte.

2021. nov. 1. 23:36
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Igaz. Nekem is az előző szomszédja mesélte.
2021. nov. 1. 23:55
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Van aki nem akar nőt. Ismerősöm fia 22,tanul,haverozik,de sosem beszél semmilyen csajról. Ha megkérdezi az apja hogy na és van e már valami csaj, akkor jön 1000 kifogással. Sose lesz nője, ezt egy apának nehéz megértenie.
2021. nov. 1. 23:57
 17/24 anonim ***** válasza:
60%

„Nincs semmi élete.”

Mondja ezt az az ember, aki kb. 2 percet sem foglalkozott a gyerekével a 20 év alatt...

2021. nov. 2. 02:51
 18/24 anonim ***** válasza:
86%
Ne haragudj kérdező,de honnan tudod,hogy a fiad lányt akar magának,és ha meleg ?
2021. nov. 2. 05:02
 19/24 anonim ***** válasza:
49%

😂😂 Mondjuk fogd meg, állítsd az ajtóba és rúgd valagba ki a világba.

De ne álltasd magad.

Egy 20 éves folyamatosan a gép előtt ülő csávó nagyvalószínűséggel ronda mint a bűn, fejben meg 8 éves.

A kutyának se kellene nem, hogy egy csajnak.

2021. nov. 2. 06:37
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Te mint szülő,én tőled inkább azt szeretném megkérdezni,hogy mindig ennyire engedmény voltál a fiaddal? Nézd,ha már kiskora óta használod azt a szót,hogy nem és időkorlátot szabályokat állítasz fel, akkor ez mind elkerülhető lenne,sajnos a digitális világban élünk,de szabályokkal időkorláttal és nem szóval többet el lehet érni,hogy le legyen függő
2021. nov. 2. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!