Tegnapi házeladôs kèrdès?
tegnap itt látam egy kèrdèst amiben a csaj elakarta adatni az öseivel a hàzukat hogy neki ne kellen fizetni hiteleket. valahol logikus ötletnek találom csak hat na eh ez nem az ö tulajdona. xd
nah mar most jatszunk el a gondolatal ezert irok most ide
mit csinalnatok egy hasonlô esetben ahol ugyanez van de a hazat az osok korabban a kolok nevere irattjak? nem tom mongyuk legyen ötven szazalèkat igy a keco a koloke is. aban az esetben mit csinltok? vegulis a ti hazatok is az igy hiszen ratok is iratak eltudnatok ti is adni
leszogezem csak Reszben ertek a csajal egyet nem teljesen!!
viszotn öszinte leszek hasonlô esetem van csak ram anno irrattak hetven öt %,, lakasban elunk nem akarom eladni persze!!!!!!! csak elmleti a kerdess
Haz,lakas,kerdes,eladas satobbi
Ohh, szóval a te örökségedből - gondolom, kiskorú voltál még - vásároltak ingatlant, ami ugyan a te neveden van (75%), de nagyjából nem jutsz hozzá, amíg a szülők élnek?
Bírom az ilyen "örökléseket"...
ezèrt ihletett az a kerdes valameik nap, szeretem oseim de azeee he, NA, neha ök is idegseitenek engemet, sok oènz a rezsi satobbi dolgouom gyarban most menjek el alberletbe
kis lakãs sajnos kèt szoba
de nem raknam ki ökett sohasem meg remèlem ok sem engemet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!