Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegnapi házeladôs kèrdès?

Tegnapi házeladôs kèrdès?

Figyelt kérdés

tegnap itt látam egy kèrdèst amiben a csaj elakarta adatni az öseivel a hàzukat hogy neki ne kellen fizetni hiteleket. valahol logikus ötletnek találom csak hat na eh ez nem az ö tulajdona. xd

nah mar most jatszunk el a gondolatal ezert irok most ide

mit csinalnatok egy hasonlô esetben ahol ugyanez van de a hazat az osok korabban a kolok nevere irattjak? nem tom mongyuk legyen ötven szazalèkat igy a keco a koloke is. aban az esetben mit csinltok? vegulis a ti hazatok is az igy hiszen ratok is iratak eltudnatok ti is adni

leszogezem csak Reszben ertek a csajal egyet nem teljesen!!

viszotn öszinte leszek hasonlô esetem van csak ram anno irrattak hetven öt %,, lakasban elunk nem akarom eladni persze!!!!!!! csak elmleti a kerdess

Haz,lakas,kerdes,eladas satobbi

#kèrdes ki iras
2021. okt. 31. 10:09
1 2
 11/15 anonim válasza:
66%
10.ezt én is megfigyeltem de azóta nem írt a kérdező, fura volt és szokatlan. viszont maga a kérdés nem sértett szabályt ahogy jelezték nekem pedig többen is kérték a törlését de hát.
2021. okt. 31. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:
28%
Teljesen értelmetlen volt a kérdés. Egy Balaton melletti faluban lévő lepukkant sorház árából akart Veszprémben egy lakást, a szüleinek pedig egy házat vagy Veszprémben egy 2 generációs házat venni. Nincs tisztában az árakkal.
2021. nov. 1. 19:27
 13/15 A kérdező kommentje:
nagymuternak volt földe amit kicsi kènt kaptam ès azt adtak el hpgy ez a lakas legyen,ezèrt vann ratam is a lakás irva
2021. nov. 1. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ohh, szóval a te örökségedből - gondolom, kiskorú voltál még - vásároltak ingatlant, ami ugyan a te neveden van (75%), de nagyjából nem jutsz hozzá, amíg a szülők élnek?

Bírom az ilyen "örökléseket"...

2021. nov. 2. 05:16
 15/15 A kérdező kommentje:

ezèrt ihletett az a kerdes valameik nap, szeretem oseim de azeee he, NA, neha ök is idegseitenek engemet, sok oènz a rezsi satobbi dolgouom gyarban most menjek el alberletbe

kis lakãs sajnos kèt szoba

de nem raknam ki ökett sohasem meg remèlem ok sem engemet

2021. nov. 2. 20:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!