Elfogadnatok 150 eurót szuletesnapotokra apatoktol igy?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok, most bukkant fel kb fél éve apam az életemben. Eddig se híre se hamva nem volt, gyerektartast se fizetett. Anyukám teljesen egyedül nevelt fel. Egy ideje levelezunk vele es mas temaja sincs csak hogy ők (ő, a fia és a felesége) milyen jól élnek. Kuldozgeti a drága autojarol a kepeket, hogy milyen ajándékokat vesz a felesegenek, fianak, hova mennek nyaralni stb.A felesége is bejelolt facebbokon es írogat nekem, meg ő is kuldozgeti hogy miket kap apamtol. Ti elfogadnatok igy 150 eurót vagy megalazonak tartanatok?2021. okt. 28. 08:23
41/44 A kérdező kommentje:
40!
Nem volt olyan kérdés hogy ki keresett meg kit.
De ha ennyire érdekel akkor olvasd el még egyszer amit a leírásban írtam és hátha sikerül ertelmezned. Nem nehéz, van aki egyből érti! Sok sikert kívánok hozzá!
2021. nov. 2. 12:22
42/44 anonim válasza:
19. komment.
Elolvadtam a mesédet. Egyértelmű, hogy te kerested meg. Beszélgetés vége, szia
43/44 A kérdező kommentje:
De az neked miért lenne baj ha én kerestem volna meg az apámat? Vagy miért érzed ezt mesének? Nagyon furcsa vagy, de szia!
2021. nov. 2. 12:37
44/44 A kérdező kommentje:
A 19. kérdésed pedig úgy szólt : Hogy hogy ennyi idő után megkeresett?
Ez nem a ki keresett meg kit kérdésre utal.... Értelmezési problemaid vannak. Na minden jót!
2021. nov. 2. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!