Csajok, tetszene ez a szuletésnapotokra?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a barátnom 15. szuletésnapjára ezt [link] , karkoto, fullbevaló, gyuru-t veszem, amit tudni kell róla, nagyon szolid lány, nem szokta agyonfesteni magát, szeret színesen oltozni. Nektek teszene?2014. aug. 18. 16:07
1/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, elég csicsás szerintem és nem is egy túl igényes darab..ettől még lehet, hogy neki tetszeni fog, de én nem hordanám.
24N
3/11 A kérdező kommentje:
nem nagy, csak nagynak látszik
2014. aug. 18. 16:28
4/11 anonim válasza:
egyetértek az elsővel, nekem se tetszik
de lehet a barátnődnek meg ilyen az ízlése
5/11 A kérdező kommentje:
2014. aug. 18. 16:40
6/11 anonim válasza:
Szép szerintem, de ha szolid, akkor a kérdésben mutatott link nem biztos, hogy neki való. De amit az imént mutattál, abból az első egész szép. :)
7/11 anonim válasza:
Én a hozzászólásodból lévő első szettet venném meg neki. Ha szolid akkor nagyon fog neki örülni:)
8/11 A kérdező kommentje:
tudom ezt amit irok mar senki nemolvassa el... de ténleg olyan lány hogy nemismerek hozzá hasonlót, normális, aranyos, kedves, nem oltozik kurvsan megválogatja hogy mit vesz fel, rendes családból van... egyszeruen szeretem
2014. aug. 18. 19:08
9/11 anonim válasza:
Ritka az ilyen lány, bár azért normális fiú sem akad sok. De amúgy szerintem tök aranyos, ahogy a barátnődről beszélsz (na jó, írsz). :)
10/11 Sárancs válasza:
Nekem a kommentedben az 1. tetszik a legjobban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!