Nektek hogy tetszene egy ilyen ruha összeállítás?
Sziasztok! Nekem nagyon tetszik! Szeretem ezt a stílust :) Cuki. Na szóval ti mit gondoltok róla? Felvennétek? Pl. egy hétvégére, sétálgatni vagy valahova?? Mit változtatnátok rajta esetleg?
amúgy nem saját ruhák csak a netről szedegettem hogy én felvenném ezeket!!!
póló:
nadrág:
cipő:
körömlakk:
nyaklánc:
karkötő:
Ezek nekem még külön-külön sem tetszenek, együtt felvéve meg kb divatrendőrségért kiált.
De ha te jól érzed benne magad, akkor nem foglak megállítani.
Nekem ezzel a mintás nadrággal van bajom, ilyen szines pólóhoz, cipőhöz valami egyszerűbb illene.
Amúgy semmi extra, hétköznapi szett.
Ahogy nyitogattam meg sorba a képeket, és kezdett összeállni előttem; azt gondoltam hogy "fúúj".
Biztos nem vennék fel ilyen sok, és ilyen zavaros színeket. Ha neked tetszik, akkor oké.
Egyébként a cipőt még hordanám is. Az tetszik.
Előző voltam..
hát úgy tűnik én se leszek egy nagy stylist... (nem is akartam az lenni!!!) :) :S de köszi hogy leírtátok a véleményeteket, de még ráérek tanulni hogy mi illik össze és mi nem... :) Nem?
13/L
Bocsi, nem akartam goromba lenni.
A cipő szerintem nagyon szép és feltűnő. Jó lenne egy zöld felsővel; vagy egyszerűbb pl fekete felsővel és zöld feltűnő nyaklánccal. Viszont ha csak 13 éves vagy, akkor gondolom nincs sok cipőd amiket váltogass, úgyhogy akkor mégsem ajánlom ezt.
Ha a rózsaszín kék párosításnál maradsz, az is jó lehet, csak kicsit letisztultabb darabakkal. pl nekem a pólónak a mintája már nem tetszik; ha minta nélküli pólót vennél, egyszínű világoskék nadrággal, szerintem az cuki lenne. Most a pasztel amúgy is divat.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!