Lányok szilveszterre szerintetek r*bancos ez a ruha összeállítás?!
Figyelt kérdés
Egy szürke körömcipő, fekete cica nadrág és egy hosszú ujjú barna szolid felső.Szeretnék az év utolsó napján kicsit kiöltözni, hétköznaponként nen igy öltözködök.Barátommal meg a barátaival mennénk erre arra. Tudnátok mondani könnyen elkészithető sminket ? kék szemem van és fekete hajam,fehér böröm. Lilla vagy ezust csillogos sminkre gondoltam de nem akarom,hogy a csillámpor lepotyogjon..2013. dec. 25. 09:21
2/12 anonim válasza:
Hááát...szerintem nem az!Bár jobb lenne,ha lenne rajtad egy kis szín is!pl.:egy sárga színű deréköv vagy sál.Sminknek pedig..mit szólsz ehhez?(kép)A szádra pedig valamilyen színű szájfényt.Az ezüst szemhéjpúder meg eleve csillog. [link]
3/12 anonim válasza:
Inkább ízléstelen. A cicanaci még mindig nem nadrág, feneket és tevepatát takarva kellene felvenni.
4/12 anonim válasza:
Miért lenne ribis ez a szett?
Viszont látom magam előtt ezt a kombinációt és nagyon elütnek a cuccok. Ha fekete nadrág és barna felső, akkor a cipőd is legyen vagy fekete vagy barna, mert a szürke elüt. Sminked is legyen harmóniában a ruháddal, barnához az arany megy, de az barna szemmel áll igazán jó, akkor már valami füstös feketét választanék, szemzugban kis ezüsttel.
5/12 anonim válasza:
Ez minden, csak nem riban.cos. Én még egy kendőt és jó pár ékszert fel vennék hozzá, mert ez még így egy kissé lapos.
6/12 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy egy fehér vagy világos rózsaszin vagy esetleg egy zöld felsőt húznék.Színes övem nincs csak fekete :/ A szürke körömcipőn strasszkövek vannak az orránál és a bokánál.
2013. dec. 25. 11:24
7/12 anonim válasza:
Ribncos? Írd már le hogy ez hogy fordult meg a fejdben... :D Mert ez a lapostól kezdve, unalmasig minden, csak nem ribncos. Az meg plusz poén hogy oda írtad hogy szeretnél kiöltözni.. kíváncsi vagyok ha neked ez az extrém öltözet, mit hordasz hétköznapokon?!
8/12 anonim válasza:
ez egyáltalán nem r.bis... sőt sztem inkább túl szolid. ilyenkor jobban ki szoktak öltözni az emberek. bár persze attól is függ, h hova mentek, bulizni vagy csak kocsmázni
9/12 anonim válasza:
könyörgöm hosszú legyen a fölső, mert a cicanadrág még mindig nem nadrág.... nem értem honnan vették az emberek hogy a cicanadrág is hordható mint rendes nadrág....
amúgy nagyon elütnek a színek... eleve a barna meg a szürke nem meg össze, a barna és a fekete meg határeset, de inkább a nem felé közelít.
amúgy nem r.bancos ha hosszú a fölső...
10/12 anonim válasza:
Hát nem épp kiöltözős cucc ez, de legalább a fölső legyen hosszú. A cicanadrág nem nadrág! Még a legjobb seggű nőkön is hülyén áll, mert olyan mintha harsinyában mászkálna az ember. Ha ki akarsz öltözni akkor valami csini koktélruhát húzz magassarkúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!