Elfogadnatok 150 eurót szuletesnapotokra apatoktol igy?
20!
Anyuka dolga lett volna menni a tartásdíj után....
Nem fogadnám el.
Nem engedném, hogy így altassa a lelkiismeretét.
Érdemes elfogadni, mert ennyivel beljebb vagy. De ez még téged nem kötelez semmire. Ha apád a továbbiakban esetleg ad majd nagyobb összegeket, az már lehet a lelkiismeretaltatás jele, de ez még nem az.
A leírtak alapján apád - új családjának - elsődleges szeretetnyelve az anyagi ajándék/pénz. Apád ezzel a 150 €-val még nem a lelkiismeretét altatja, mert azzal nincs baja, ha eddig nem fizetett. Ez nála csak eg gesztus, mint amikor a gyerek kéri a 3000 Ft osztálypénzt, ő meg: Nesze, itt egy ötezres.
Az élet furcsa dolgokat produkál.Hasonló élethelyzetben voltam ugyan én végig tudtam apámról ő is rólam De 31 éves koromig elmentünk szinte egymás mellett mint két idegen
Aztán egyszer átölelte
zavarban voltam nagyon de nyitottam felé félve.
Nem bántam meg Ezt nem a piszkos anyagiak miatt írom.Sok közös időt töltöttünk el egymással.Sajnos rövid idő volt apa meghalt
Mielött valaki arra gondol tudta haldoklik téved!Hirtelen váratlanul halt meg!
Azzel azt akarom mondani aki mer az nyer.
Talán sikerül nektek is.Amít szívből kívánok!
Egy tanács ha elfogadod óvatos legyél ne sérülj jobban!!!
Én nem szeretem a dicsekedést, főleg ilyen fájó helyzetben, így én alapból nem is beszélnék vele.
Valószínűleg ilyen helyzetben elfogadnám, majd elkölteném anyukámra (1 nap wellness, vagy valami elektronika, ruha stb). Utána pedig erről küldenék képet "apámnak", hogy ezzel a 150 euróval is megháláltam anyának, hogy gondoskodott rólam, amikor te leléptél.
Lehet hogy a veséd kell nekik.
Valamit szerintem tutira akarnak.
Elfogadnám, és onnantól kezdve mindig elfogadnám. Hiszen gyakorlatilag az a minket jogosan megillető!, csak véletlenül "elfelejtett" gyerektartás.
Nem érezném megalázónak, inkább neki szégyen, hogy 27 év után jutottam eszébe.
29!
Szerintem nem apukának jutott a gyerek az eszébe, hanem a gyerek kereste meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!