Elfogadnatok 150 eurót szuletesnapotokra apatoktol igy?
30!
Ezt miből szűrted le?
Ne foglalkozz rossz indulatú megjegyzésekkel ezek az emberek azt sem tudják mit élsz meg.Mióta erre az oldalra jövök rájöttem igazán arra tisztelet a kivételnek mennyire undorító pénzorientált emberek vannak magukból indulnak ki.Ne vedd az ilyen dolgokat figyelembe. Aki ezt nem éli át csak még rúgni tud beléd
Azt hiszem rosszul tedted hogy itt tedted fel ezt a kérdést!
33!
Sajnos ezt tapasztalom én is! A rosszindulat csak úgy árad némelyik emberből!
Mint külföldön élö férfi írok neked.
Folyamatosan hazajárok a gyerekeimhez, annak ellenére hogy elváltunk az anyjukkal, és hogy elég sok pénzemet felemészti ez a távolság miatt.
Azt gondolom, hogy ha valaki megcsinálni megtudta a gyereket, akkor igenis legyen jelen az életében is. Apád viselkedése nálam kiverte a biztosítékot. Én sosem voltam az a kivagyi ember, sosem játszottam az eszem hogy mennyi pénzem van. Sőtt most hogy már van, nem azt látom hogy ez fasza. Hanem azt látom hogy fasza ott élni ahol élek, mert jól érzem magam, jó a környék, kedvesek az emberek, minden szép és ápolt....a pénz szinte az utolsó helyen kapott helyet.
Így hogy le sem szart szó szerit.... én elküldeném melegebb éghajlatra, a pénzét meg dugja fel magának.
DE, itt a lényeg hogy TE mit szeretnél, nem az hogy más hogyan gondolja!
38!
Ezt már én is kérdeztem, de válasz még nem érkezett azóta se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!