Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogadnatok 150 eurót szulete...

Elfogadnatok 150 eurót szuletesnapotokra apatoktol igy?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, most bukkant fel kb fél éve apam az életemben. Eddig se híre se hamva nem volt, gyerektartast se fizetett. Anyukám teljesen egyedül nevelt fel. Egy ideje levelezunk vele es mas temaja sincs csak hogy ők (ő, a fia és a felesége) milyen jól élnek. Kuldozgeti a drága autojarol a kepeket, hogy milyen ajándékokat vesz a felesegenek, fianak, hova mennek nyaralni stb.A felesége is bejelolt facebbokon es írogat nekem, meg ő is kuldozgeti hogy miket kap apamtol. Ti elfogadnatok igy 150 eurót vagy megalazonak tartanatok?
2021. okt. 28. 08:23
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

30!

Ezt miből szűrted le?

2021. okt. 29. 14:28
 32/44 anonim ***** válasza:
36%
Mondjuk abból, hogy nem válaszoltál a kérdésre.
2021. okt. 29. 14:31
 33/44 anonim ***** válasza:
50%

Ne foglalkozz rossz indulatú megjegyzésekkel ezek az emberek azt sem tudják mit élsz meg.Mióta erre az oldalra jövök rájöttem igazán arra tisztelet a kivételnek mennyire undorító pénzorientált emberek vannak magukból indulnak ki.Ne vedd az ilyen dolgokat figyelembe. Aki ezt nem éli át csak még rúgni tud beléd

Azt hiszem rosszul tedted hogy itt tedted fel ezt a kérdést!

2021. okt. 29. 17:02
 34/44 A kérdező kommentje:

33!

Sajnos ezt tapasztalom én is! A rosszindulat csak úgy árad némelyik emberből!

2021. okt. 29. 17:44
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Mint külföldön élö férfi írok neked.

Folyamatosan hazajárok a gyerekeimhez, annak ellenére hogy elváltunk az anyjukkal, és hogy elég sok pénzemet felemészti ez a távolság miatt.

Azt gondolom, hogy ha valaki megcsinálni megtudta a gyereket, akkor igenis legyen jelen az életében is. Apád viselkedése nálam kiverte a biztosítékot. Én sosem voltam az a kivagyi ember, sosem játszottam az eszem hogy mennyi pénzem van. Sőtt most hogy már van, nem azt látom hogy ez fasza. Hanem azt látom hogy fasza ott élni ahol élek, mert jól érzem magam, jó a környék, kedvesek az emberek, minden szép és ápolt....a pénz szinte az utolsó helyen kapott helyet.

Így hogy le sem szart szó szerit.... én elküldeném melegebb éghajlatra, a pénzét meg dugja fel magának.

DE, itt a lényeg hogy TE mit szeretnél, nem az hogy más hogyan gondolja!

2021. okt. 29. 19:36
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Megköszönném, de nem fogadnám el, utána higadtan elbúcsúznék tőle, mielőtt megszakítanám vele a kapcsolatot. Azért mindennek van határa, oké hogy eddig le se szart téged, de ezek után ne akarjon már a méltóságodba gázolni.
2021. nov. 1. 10:51
 37/44 anonim ***** válasza:
30%
Na De 36, eleve a kérdező kereste fel, pont azért, hogy hátha csurran cseppen valami eleg mókás, ha most hoppá, mégse kell apuci
2021. nov. 1. 10:53
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Mégis hol írja a kérdező, hogy ő kereste fel.
2021. nov. 1. 11:29
 39/44 A kérdező kommentje:

38!

Ezt már én is kérdeztem, de válasz még nem érkezett azóta se.

2021. nov. 2. 06:10
 40/44 anonim ***** válasza:
25%
Miután még mindig nem valszoltal a ki kerestett meg kit kerdesre, így egyértelmű.
2021. nov. 2. 06:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!