Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogosan haragudott...

Szerintetek jogosan haragudott meg rám anyám?

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy vitánk, amikor - szerintem pofátlan módon - lenyúlták (vagyis akarták) a maradék kis pénzem is, ami össze-vissza 5.000 forint.

Kihívtak, hogy beszélgetni akarnak, üljek le, aztán már egyből lökték nekem a szöveget, hogy "Sz@rban vagyunk, és neked van még pénzed...". Én erre egyből ingerülten azt feleltem, hogy "Marha jó, hogy van pénzem, de ez az 5.000 forint nem rég még 10.000 volt, amiből egy forintot nem költöttem, hanem már odaadtam a felét nektek, most már az egész kell... Francért nem nektek adta oda a rokon egyből.".

Ekkor mind a kettő nekem esett, hogy takarodjak a házból, költözzek, stb..

És itt tenném hozzá, hogy szarban vannak, de ma mégis betudtak vásárolni nem a legolcsóbb dolgokból úgy, hogy végül nem adtam oda a pénzt. Vicces. Általában ilyenkor cigarettára megy el a pénzem, arra, amit meg én szeretnék, nekem már persze nem marad egy fillér sem.

Azóta úgy néz rám anyám, mint a véres rongyra, ha hozzám is szól, akkor lekezelő hangnemben. De alapvetően hozzám sem szól.

Alapból vannak most dolgok, amiket nem tudok feldolgozni, emiatt nagyon rossz kedvű vagyok egy ideje (amit persze nem vesz észre senki), és ez most megint rátett egy lapáttal. Konkrétan az öngyilkosságot fontolgatom, mert ez tarthatatlan még májusig, mikor végre befejezném az iskolát, és tudnék lépni innen.

2021. okt. 27. 11:10
1 2 3
 21/22 Savlekotő ***** válasza:
91%
Amúgy innentől tanulj meg hazudni a pénzedről. Számla nyitás stb,..
2021. okt. 29. 17:08
 22/22 anonim ***** válasza:
76%
Hat szarba voltak 🤷‍♂️ te meg a gyerekuk vagy. Aki mellesleg mar nagykoru. Nem is kotelesek eltartani. En akkor meloztam mar suli melett es magamtol adtam haza.. nekedis jobb lenne ha nem kene par ezren gorcsolni.. De koltozz el es a magad ura vagy 🤷‍♂️
2021. nov. 1. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!