Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El fogják valaha fogadni?

El fogják valaha fogadni?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni egy iraki sráccal, aki egyébként már évek óta itt él Mo-n. De családom ellenzi, nem akarják, hogy találkozgassak vele és azt sem akarják, hogy idehozzam, hogy megismerjék. Az esélyt sem adják meg neki, csak az első perctől kezdve eldöntötték, hogy nem akarják, hogy bármilyen kapcsolatban legyek vele.
2021. okt. 23. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

nem, és jól is teszik

jobban tennéd ha te se mennél bele a dolgokba vele nagyon

2021. okt. 23. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Ha ennyire ellenzik kategorikusan, akkor nem sok esély van rá, hogy elfogadják. Talán hosszabb idő múlva. Én nem ítélkezek látatlanba, csak annyi tanácsot adnék neked, hogy ne menj bele semmibe csak azért, hogy a szüleiddel dacolj - bárhogy is alakul a kapcsolatotok azzal a sráccal, mindent csak akkor csinálja, ha azt te őszintén akarod.
2021. okt. 23. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Én sem örülnék ha lányom pont egy muszlimot nézne ki magának, egy másik kultúra, az ismerkedéskor mézes mázosak, de később megváltoznak mert náluk a nő egy rabszolga, nem egyenrangú a férfival, ebben nőtt fel, nem fog megváltozni, én nem szeretném ha lányom olyan kultúrával kezdene ahol ő mindig alsóbbrendű lesz.

Sokszor már akkor mutatják ki a foguk fehérjét, amikor késő

2021. okt. 23. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem biztos, és nem is kell feltétlenül elfogadniuk. A családodat te ismered, engem nem érdekelne, hogy mit gondolnak, ha én boldog vagyok vele. A gyerekek függetlenednek idővel az anyagi, érzelmi stb. eltávolodás garantált. Ha független vagy tőlük, akkor csináld ami tetszik, ha működik kénytelenek elfogadni, ha mégsem, az az ő bajuk.
2021. okt. 23. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
Meglepő, hogy mai napig ennyire muszlimellenesek az emberek. Nagyon sok normális muszlim férfit ÉS nőt ismerek, illetve olyanokat akiknek apja vagy anyja muszlim és teljesen jó értékrenddel nőtt fel.
2021. okt. 23. 18:28
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

Ha össze jössz a sráccal és jól is fog működni a kapcsolatotok,akkor kénytelenek lesznek lenyelni.

Esetleg meg is szerethetik,de erre annykra még nem számíts.

2021. okt. 23. 19:16
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Kettőtök a lényeg, ha jól érzitek amgatokat együtt az a lényeg.
2021. okt. 23. 20:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a származáson múlik, hogy ki milyen ember. Ha szeretitek egymást, ne hallgassatok a szülőkre. Az én szüleim nagyon rasszisták, már kamasz koromban közölték, hogyha hazaállítok pl. egy négerrel, akkor kitagadnak. Az ilyen szülővel nem tudsz mit kezdeni, ha ennyire begyepesedett az álláspontjuk. Neked kell mérlegelned, ér-e annyit ez a kapcsolat, hogy a szülőkkel egy életre harag legyen köztetek.
2021. okt. 25. 08:31
 9/9 1112 ***** válasza:

ha majd 18 éves leszel,akkor majd oda mész akkor és amikor akarsz. de szal cool ha te óvatos vagy, de ha már kiderült, hogy milyen az ember, és jó ember az illető, akkor cool. akkor van rá nagy esély, hogy boldogok tudtok lenni együtt

szal ha már 18 éves leszel ne fosszad meg majd magad a szerelemtől senki kedvéért, mert aki a szerelmes érzéseidet valakiért semmibe veszi, az nem bizti, hogy megérdemli, hogy fontos legyen neked.

amúgy pl lehet,hogy ismerjék meg az illetőt, lehet, hogy szimpi lesz nekik.

hivjátok meg ebédre.

2021. nov. 14. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!