Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogja vajon valaha fogadni...

Elfogja vajon valaha fogadni anyám a páromat ?

Figyelt kérdés

Szüleim nem tudják elfogadni a választottamat a származása miatt (roma származású)

Tanult több diplomás nő add magára és nem kihívóan öltöződik hanem szolidan de egyben elegánsan és divatosan

Én is tanult diplomás férfi vagyok

Én 29 éves magyar férfi vagyok párom 24 éves nekem az előző kapcsoaltombol született egy kislányom amit most én és a párom nevelünk ketten

Tényleg nagyon jól bánik a kislányomal szinte mint ha a sajátja lenne mindig játszik vele szépen beszél vele taníttgass a stb stb.. a kislányom is imádja páromat nagyon

A párom szülei is tanult diplomás emberek sőt még saját vállalkozásuk is van amiben 2 élelmiszer boltot üzemeltetnek .

Az én szüleim állandóan azzal jőnek hogy a párom csák kihasznál és hogy majd a lesz anyósom és apósom hitelt fognak ránk fel venni ijesmik még kéregetni fognak töltünk stb stb..

Közben meg ez egyáltalán nem igaz sőt mindig ők segítenék nekünk keres nélkül .

A kislánynak születésnapjára is egy új biciklit vettek a sógorom egy trambulint vett neki karácsonyra a lesz apósomét egy 100ezer ft játék konyhát vettek a kislánynak mindig számíthatunk rájuk.

Váratlanul soha nem jönnek árt nálunk mindig előtte felhívnak engem vagy párom hogy ha átt jönnek nem e zavarnak stb stb..

Ezt hiába mondom anyámnak azt mondja hogy cigányból sosem lesz normális ember mindig csak azt hajtsa hogy le fog húzni a párom

Anyagukat pedig egyáltalán nem függünk egymástól a közös dolgokat közösen fizessük számlák bevásárlás stb stb.. megbeszéltek alapján egy fix összeget fere rakunk én is ő is és a többit oda rakja ahová alkarja még én is ahová alkaron. Most a kislányom ballagót az óvodából is be kellet adni 10ezer ft a párom saját pénzéből adta be mondtam vissza adom azt monta szó sem lehet róla

Lesz anyósométól ruhákat kapot meg külömböző iskolára felkészítő munkafuzeteket stb stb.

Most a párom a szüleitől kapot egy új autót egy mercédeszt anyám még folyton azt hajtsa hogy tuti én vettem neki még csak le húz pedig a szüleitől kapta

Kb havi 2x járunk mind kettőn szüleihez és álltalában 1-2x jönnek ők anyám folyamatosan piszkálja páromat mindenbe bele köt multor még le is -bírta minden riherongy kurvának amit persze én utólag tudtam még mert nem voltam ott mikor ezt monta ezt is a kislány mondta nekem hogy mama csúnyákat mondótt a Vivi-röl

Kérdeztem páromat miért nem monta nekem azt monta hogy nem akarta a családi botrányt ezért nem szolt

Születés napja volt anyámnak és párom és a kislányom közösen sütöttek anyámnak egy tortát amit anyám a szemünk láttára dobott ki hogy nem fog cigány kéz után enni

Párom besokkalt és azt mondta többett nem megy náluk le

De viszont ha nem vagyok otthon ide sem jöjjön maradjon otthon.

Szeretem a szüleimet is de viszont a páromat is nagyon szeretem félek hogy el fogom veszíteni félek hogy besokkal az anyám viselkedése miatt és szakit vele.

Anyámnak az sem tetszik hogy mostanában a kislány saját magától elkezdte mondani páromnak hogy anya pedig senki nem mondta neki magától kezte el mondani természetesen tudja hogy nem a párom az igazi édesanyja . Páromat egyáltalán nem zavarja hogy anyának szólítsa állítása szerint még nagyon is jól esik nemi .Mit csináljak hogy legalab anyám normális emberként viselkedjen vele ?

2020. jún. 23. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
A szüleid nagyon előítéletesek, de emiatt ne hagyd tönkremenni ezt a kapcsolatot, hiszen azt írod, hogy minden mennyire jól működik. Beszélj velük, hogy márpedig te vele maradsz és legyenek szívesek kedvesebben viselkedni és majd idővel ők is meglátják, hogy tényleg nem használ ki, hanem normális kapcsolatban életek. Ha meg erre nem képesek, akkor mondd meg, hogy így nem látod őket szívesen és te se fogod őket rendszeresen látogatni, ha folyton a párodat szidják.
2020. jún. 23. 22:56
 2/8 anonim válasza:
66%

Sajnos,ha ennyire fajgyűlölő,túl sok mindent nem tudsz kezdeni a helyzettel sajnos.

De nem örül ,hogy a kislányod ennyire szereti a mostani párodat?

Ennyi megértés nincs benne? Hogy akkor legalább az ő boldogságának örüljön.?!

Tudod az igaz,hogy a cigányok nem alaptalanul vannak lenézve.

Sosem alaptalan a megítélésük település szerte.

Nem kell bemutatni őket,tudod miről beszélek.

De az is igaz,hogy vannak tisztességes dolgozó roma/cigány emberek.

És én őket sajnálom,mert egy kalap alá vannak véve a többi, nem dolgozó trehány, mocskos romával.

Ez a dolog úgy is "kiforja" magát,és végül meglátod mi is lett a kapcsolatból.

Sok sikert

2020. jún. 23. 22:58
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Hát ne haragudj, de a helyesírásodból ítélve, nem tűnsz diplomás embernek, na mindegy... Igazándiból a szüleiddel nem sokat tudsz csinálni, mivel, ha így gondolkodnak, akkor ez nem fog változni. Maximum annyit tudsz tenni, hogy elmondod nekik, hogy mennyit jelent neked a párod, mennyire boldoggá tesz, stb. És megkérni őket, hogy, hogyha nem is fogadják el, legalább törődjenek bele, mert felnőtt ember vagy és, ha rossz döntést hozol, az a te hibád és vállalod a következményeket.
2020. jún. 23. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, te egy túl béketüró ember lehetsz. Igenis állj ki a párodért, ne hagyd, hogy az anyád megalázó módon viselkedjen vele. És azt főleg ne hagyd, hogy a kisgyereket meg tudja fertózni a mocskos rasszizmusával.
2020. jún. 24. 02:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Állj ki a párodért, állj ki magadért. Akkor ignoráld anyukádat, ha ennyire nyíltan rasszista. Ott dobtam volna ki a házból, ha a párom tortáját kidobja ilyen állítások közepette. Becsüld meg ezt a lányt, ha szereted ő is szeret, ráadásul elfogadott gyerekektől. Semmi baj, ha a családja normális, persze anyád szemében akkor is kocsos cigók maradnak, ha még tudnák venni őt kilóra. Sőt látom mi lesz, ha esetleg elveszed és ott lesz a rokonság, vagy ha közös gyereketek lesz.
2020. jún. 24. 10:17
 6/8 A kérdező kommentje:

A páromnak nincsen nagy családja 1 bátyja van , nem azt a nagy roma famíliát kel elképzelni.

Igen párom szülei sokkal tehetősebbek mint az én szüleim.

De igazatok van nem hagyom hogy tovább bántsa vagy sértegesse a párom ha nem tetszik neki hogy kivel vagyok akkor mától meg fog szűnni a látogatás és ők se jöjjenek hozzánk :)

2020. jún. 24. 11:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen így utólag vissza olvasva rosszul és helytelenül írtam de az azért volt mert telóról írtam/ írok és siettem
2020. jún. 24. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
43%

Jaj, ez olyan rossz kifogás! Ahogy írsz, az egy berögzült dolog, automatikusan írsz helyesen vagy helytelenül, automatikusan használod a vesszőket is. Te nem tudsz írni, ennyi.

Innentől pedig abszolút nem hiteles a sztori. Ne unatkozz ennyire!

2020. jún. 24. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!