El fogják valaha fogadni?
Figyelt kérdés
Nemrég összejöttem barátommal, aki 11 évvel idősebb nálam és szüleim ellenzik, mert túl soknak találják a korkülönbséget.
Mondtam nekik, hogy mind a ketten felnőtt emberek vagyunk, el tudjuk dönteni, hogy együtt szeretnénk lenni, erre azt válaszolták, hogy akkor menjek és költözzek hozzá, de akkor soha többet ne lássanak. Szerintük biztos csak azért kellek neki, mert fiatal vagyok és biztos csak azért hajtott rám, nem hiszik el, hogy bedőltem neki stbstb
24/N
2021. júl. 4. 22:23
1/13 anonim válasza:
Max belenyugszanak, amíg nem szólnak bele, nem akarnak szétválasztani addig nincs baj.
2/13 anonim válasza:
Ők lepődnének meg legjobban, ha tényleg nem látnának többet. Meg is érdemelnék.
3/13 anonim válasza:
Azért 24 meg 35 az egyáltalán nem vészes.
Ha a pasi bőven 40 felett lenne, na akkor én se fogadnám tárt karokkal..
4/13 anonim válasza:
Nem értem, hogy egy 24 éves lányhoz miért annyira idős egy 35 éves férfi. Amúgy a szüleid egy idő után el fogják fogadni, mert kénytelenek lesznek beletörődni. Anyám is úgy volt amikor régen még füveztem, hogy először azt, mondta, hogy elköltözik ha ezt fogom csinálni, persze nem költözött el. Rengeteg veszekedés után beletörődött és egy idő után már azon a szinten tartottunk, hogy mellette szívtam és nagyon jó kapcsolatunk lett. Persze ma már kinőttem ezt a hülyeséget, csak ezzel akartam érzékeltetni, hogy egy idő után egy szülő beletörődik a gyereke döntésébe és rájön, hogy jobban tudja a gyerek, hogy neki mi a jó, mint ő. Egyébként sok boldogságot remélem minél hamarabb rendeződnek a dolgok.
5/13 anonim válasza:
Lehet nem fogják sosem, én sem örülnék neki a szüleid helyében, de persze nem is szólnék bele.
6/13 anonim válasza:
Szüleid mért szólnak bele? 24 éves vagy. Eskü nem értem egyes szülők logikáját
7/13 anonim válasza:
Szerintem idővel elfogadják. Nem. Volt szép amit mondtak de adj nekik időt.
Ilyen korban már szerintem se gáz ennyi korkukombség. 20 év szerintem is az lenne, de 11 nem.
8/13 Ypszilon1980 válasza:
Az, hogy mi szerintünk sok-e ez a korkülönbség, nem számít, mert a szüleidet zavarja és ennyi. Amíg náluk laksz és ők tartanak el, vagy nem tudsz elmenni hozzá lakni, addig ez nem igen fog változni, vita lesz ebből mindig. Egyébként szüleidnek igaza van, biztosan azért kellesz a férfinek, mert fiatal vagy, na és akkor mi van? Te fogod úgyis azt eldönteni, hogy miért vagy vele, ha meg nem jön össze mégsem, akkor ez van, de nem a szüleid akaratától függ.
9/13 anonim válasza:
El lófaśż, nem korkülönbség. Egy 35 éves fickónak miért ne lehetne 24 éves párja? De betegek lehetnek ezek a szülők mentálisan. Igazi kontrollmánia, nem azt nézzük, hogy milyen az ember, szereti-e a lányunkat, szereti és biztonságban érezheti magát a lányunk vele, hanem az, hogy milyen dátum szerepel a születési anyakönyvi kivonaton. Én spec inkább örülnék egy érettebb, de még így is fiatal férfinak a lányom oldalán, mint egy 25 éves forróbbfejű, bmws driftelős srácnak.
10/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! Szerintem nem gond ez a korkülönbség. Ha 16 éves lennél, ő pedig 27, akkor érthető lenne a felháborodás, de így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!