Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt a lányom ?

Miért csinálja ezt a lányom ?

Figyelt kérdés
Augusztusban szakítottak a barátjával mióta hazaköltözött nagyon megváltozott. Majdnem 7 évig voltak együtt. Azóta nagyon megváltozott. Kezdődött azzal,hogy levágatta a haját. Örökké fogyokurazott,azóta megeszik mindent . Hízott 2 kilót , ennek örülök ,mert nagyon vékony , beesett arca volt évekig de ez nem rá vall. Aztán tetováltatott csuklóra. Aztán elkezdett randizni egy sráccal . Állandóan találkozgatnak. Most ott tartunk,hogy másfél év után ,0 gyakorlast megelőzően tegnap volán mögé ült... Szintén a srác volt mellette. Nem lett gáz,de miután meglett a jogsija 3x vezetett az apjával 10 percet,aztán kiverte a hisztit,hogy utal vezetni és mi erőltetjuk. Majd tegnap ezzel a sráccal elmentek vezetni.
2021. okt. 19. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
7 év után rájöhetett, hogy a teste képes az orgazmusra is, s ugyanezen motívumból kiindulva ő maga is képes azt kihozni a világ dolgaiból, ami jobban önmaga
2021. okt. 20. 00:44
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Az történt, hogy végre talált valakit, aki mellett magabiztosan önmaga lehet, mert támogatja és nem kritizálja és korlátozza, mint a szülei és a volt pasija
2021. okt. 20. 08:06
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
Ez tök normális... :) Majd feldolgozza az egészet, aztán ennyi.
2021. okt. 20. 11:15
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Ja, meg valószínűleg a volt pasi totál leépítette őt, ami az önbizalmát illeti, még jó, hogy kiéli magát, mikor végre megteheti szabadon.
2021. okt. 20. 11:15
 15/18 anonim válasza:
76%
Nem fura ez szerintem. Én 2 év kapcsolat vége után vágattam le a hajamat, és csináltattam a bokámra tetoválást
2021. okt. 21. 16:56
 16/18 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem mi a probléma. Ezek mind semleges, vagy pozitív változások.
2021. okt. 22. 19:06
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

Gondolon a srác nem szólogat be neki az anyósülésről.

A másik, hogy kezd beleszeretni. Ez miért baj?

2021. okt. 26. 01:56
 18/18 anonim ***** válasza:
33%
Az előző caávó még orgazmust sem tudott neki adni, ezért is irányítgatta, mint egy házi állatoz
2021. okt. 28. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!