Miért csinálja ezt a lányom ?
Figyelt kérdés
Augusztusban szakítottak a barátjával mióta hazaköltözött nagyon megváltozott. Majdnem 7 évig voltak együtt. Azóta nagyon megváltozott. Kezdődött azzal,hogy levágatta a haját. Örökké fogyokurazott,azóta megeszik mindent . Hízott 2 kilót , ennek örülök ,mert nagyon vékony , beesett arca volt évekig de ez nem rá vall. Aztán tetováltatott csuklóra. Aztán elkezdett randizni egy sráccal . Állandóan találkozgatnak. Most ott tartunk,hogy másfél év után ,0 gyakorlast megelőzően tegnap volán mögé ült... Szintén a srác volt mellette. Nem lett gáz,de miután meglett a jogsija 3x vezetett az apjával 10 percet,aztán kiverte a hisztit,hogy utal vezetni és mi erőltetjuk. Majd tegnap ezzel a sráccal elmentek vezetni.2021. okt. 19. 20:27
11/18 anonim válasza:
7 év után rájöhetett, hogy a teste képes az orgazmusra is, s ugyanezen motívumból kiindulva ő maga is képes azt kihozni a világ dolgaiból, ami jobban önmaga
12/18 anonim válasza:
Az történt, hogy végre talált valakit, aki mellett magabiztosan önmaga lehet, mert támogatja és nem kritizálja és korlátozza, mint a szülei és a volt pasija
13/18 anonim válasza:
Ez tök normális... :) Majd feldolgozza az egészet, aztán ennyi.
14/18 anonim válasza:
Ja, meg valószínűleg a volt pasi totál leépítette őt, ami az önbizalmát illeti, még jó, hogy kiéli magát, mikor végre megteheti szabadon.
15/18 anonim válasza:
Nem fura ez szerintem. Én 2 év kapcsolat vége után vágattam le a hajamat, és csináltattam a bokámra tetoválást
16/18 anonim válasza:
Nem értem mi a probléma. Ezek mind semleges, vagy pozitív változások.
17/18 anonim válasza:
Gondolon a srác nem szólogat be neki az anyósülésről.
A másik, hogy kezd beleszeretni. Ez miért baj?
18/18 anonim válasza:
Az előző caávó még orgazmust sem tudott neki adni, ezért is irányítgatta, mint egy házi állatoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!