Miért csinálja ezt a lányom ?
Most élvezi az életet! Ennyi történik! Élvezi, hogy szabad és azt csinál, amit akar!
Direkt igyekszik magát lefoglalni, hogy ne a múlton járjanak a gondolatai!
Azzal a sráccal meg valószínűleg csak összejárnak kupakolni, meg ide - oda járnak. Nem ő lesz a férje.
Nyugi! Idővel lenyugszik!
Nem nagyon ertem, hogy mi a problema. A lanyod kilepett egy 7 eves kapcsolatbol, vegre eli az eletet, boldog.
Gyakorlas nelkul a vezetest hogy gondoltad? Valahol el kell kezdeni.
Az ember egyebkent valtozik, nekem is volt jogsim mar 10 eve, de a vizsga utan egy percet se vezettem, mert meg auto se kellett, Budapest belvarosaban eltunk. Aztan elkoltoztunk, gyerekunk lett, kellett az auto, igy 10 ev utan kezdtem el vezetni rendszeresen.
Levagatta a hajat es tetovaltatott, es? Egy kis valtozasra vagyott. En ezt ugy evente 2x csinalom, 2 havonta meg hajszint valtok, na es 😂
"levágatta a haját" - Ez miért baj, igénytelenre vágatta vagy rondára? Miért ne vágathatná le, ha szeretné? Az is lehet, hogy a múlt lezárása miatt változtatott, tiszta lappal akar indulni.
"Hízott 2 kilót , ennek örülök ,mert nagyon vékony , beesett arca volt évekig" - Akkor ez tulajdonképpen jó.
"tetováltatott csuklóra" - Ebben sincs semmi rémületes, ma már nem csak a börtöntöltelékeknek van tetoválásuk. Egy neki tetsző, apró tetoválással mégis mi baj lenne?
"Aztán elkezdett randizni egy sráccal" - Talán nem örülsz, hogy van új kapcsolata?
A vezetésről: ha óvatos, akkor semmi gond azzal, hogy valaki felkeltette újra az érdeklődését, így nem fölöslegesen csináltatta meg a jogsit.
Örülj vele, és támogasd. Volt egy tini kapcsolata, ami nem jól működött, most elkezd élni.
Lehet, hogy ez a fiú lesz az igazi, nem biztos, hogy meggondolatlanul csinálja, csak dacból, de ha így van, az elmúlik.
Talán mert felszabadult kicsit.
Ezek olyan apróságok, aminek inkább örülni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!