Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa bánt engem, mert felszedte...

Apa bánt engem, mert felszedtem pár kg-t és ez rosszul esik?

Figyelt kérdés
Ő amúgy 150 kg körül van, én pedig az elmúlt pár évben felszedtem kb. 10 kg-t a 177 centis magasságomhoz, így vagyok olyan 85 körül. Nyilván tudom, hogy nem vagyok vékony, de most is olyat szólt be, hogy milyen vastag a vádlim, meg mekkora a hasam és hogy mutassam, milyen nagy... Meg ilyeneket, pedig hát ő nagyságrendekkel nagyobb testű nálam. :(
2021. okt. 16. 21:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%
Egy másik kérdésnél az egyik válaszoló megkérdezi, hogy miért választanak az emberek olyan párt, aki semmibe veszi, lenézi őket, beszólogat - itt a válasz. Belemagyarázzuk, hogy apuka csak segíteni akar. Eszében sincs. Csak egy genyó. De elmondjuk a kérdezőnek, hogy ő az érzékeny, tényleg dagadt, az apja így fejezi ki a szeretetét. Aztán majd beszólunk neki, amikor a párja is beszólogat neki meg semmibe veszi. Nemektől függetlenül arra buzdítunk mindenkit, hogy nyelje le, ha bántják.
2021. okt. 17. 20:50
 22/29 anonim ***** válasza:
35%

"Belemagyarázzuk, hogy apuka csak segíteni akar. Eszében sincs. Csak egy genyó."

Te ezt honnan veszed? Ez ugyanúgy csak belemagyarázás ezzel az erővel...

2021. okt. 17. 21:05
 23/29 anonim ***** válasza:

Olvasd el újra, amit a kérdező kiírt, és mondd meg, hogy ez mi.

Ha más nem, onnan lehet tudni, hogy a kérdezőt zavarja, hogy beszól neki. Beszólásnak veszi. Illene tudnom, hogy a saját gyerekem mire reagál jobban.

2021. okt. 17. 21:20
 24/29 anonim ***** válasza:

"Illene tudnom, hogy a saját gyerekem mire reagál jobban."

Illene. Az egy dolog. Attól még nagyon sok szülő nem tudja. Még akkor se mindig, ha amúgy törődik a gyerekével, ugyanis ha kamasz, kiszámíthatatlan...

2021. okt. 17. 21:22
 25/29 anonim ***** válasza:
25%
Nem akarja te is olyan zsírdisznó legyél, mint ő, mivel nemcsak esztétikailag gond, hanem egészségügyileg is. Megjegyzem, a legjobb úton haladsz afelé, hogy a nyomdokaiba lépj. Nem fogadod el, hogy dagadt vagy és nem is teszel ellene.
2021. okt. 18. 15:35
 26/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó Dr Schobert, a 27-es testtömegindexemmel még nem fogok befeküdni egy fogyasztó klinikára és gyomorgyűrűre sincs szükségem.
2021. okt. 18. 21:44
 27/29 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele, meg azzal se, hogy édesapád mit mond.

Azzal foglalkozz, hogy 10 kiló még nem a világ vége, de azért az már olyan felesleg, amit igenis meg kell próbálni leadni, mert nagyon fárasztó mindenhova (de mindenhova!) egy tíz kilós zsákot/vödröt/stb.-t cipelni magaddal. Hagyd abba a nassolást, az üdítőzést, kezdjél el rendszeresen mozogni, ne akarj jóllakni, csak annyit egyél, hogy ne legyél éhes, azt is olyasmiből, ami főleg zöldség, stb., tudod te. Meg fogja hálálni a szíved is, az ízületeid is, meg úgy általában az egész szervezeted.

2021. okt. 18. 21:50
 28/29 anonim ***** válasza:
Egyébként hány éves vagy?
2021. okt. 18. 21:52
 29/29 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok.
2021. okt. 20. 03:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!