Apa bánt engem, mert felszedtem pár kg-t és ez rosszul esik?
Figyelt kérdés
Ő amúgy 150 kg körül van, én pedig az elmúlt pár évben felszedtem kb. 10 kg-t a 177 centis magasságomhoz, így vagyok olyan 85 körül. Nyilván tudom, hogy nem vagyok vékony, de most is olyat szólt be, hogy milyen vastag a vádlim, meg mekkora a hasam és hogy mutassam, milyen nagy... Meg ilyeneket, pedig hát ő nagyságrendekkel nagyobb testű nálam. :(2021. okt. 16. 21:01
2/29 A kérdező kommentje:
Max annyit szoktam kérdezi, hogy ő miért nem jár el sétálni a feleségével meg a kutyával, de olyat nem szoktam mondani, hogy akkora a hasa, mint egy hordó meg hasonlók.
2021. okt. 16. 21:05
3/29 anonim válasza:
Na és mennyi idős vagy, hogy ennyire nagy feneket kerítesz ennek a dolognak?
4/29 anonim válasza:
36 os lábat elfelejtetted beleírni a történetbe.
5/29 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nézzen magára, nyilván tőle örökölted a jó étvágyadat.
6/29 anonim válasza:
Nyilván tudom, hogy nem vagyok vékony
Pont ezért bánt, mert zavar, hogy igaza van. Tegyél ellene.
7/29 anonim válasza:
Lehet ám, hogy igaziból jót akar: hogy ne járj úgy, mint ő, hogy 150 kiló legyél, mert akkora túlsúlyt már nagyon nehéz leadni.
8/29 A kérdező kommentje:
Felnőttként már nem zavarhat, ha megjegyzéseket tesznek az ember súlyára? Jó tudni.
Én nem látom magam akkora tehénnek, mint amilyennek beállít, mondhatnám, hogy nem zavar a súlyom, persze, csak ha nem szólnak be miatta.
2021. okt. 16. 21:34
9/29 anonim válasza:
Kérdező, az embert az zavarja, ami ahogy is zavarja. Ha nem lenne gond, hogy híztál, magasról tennél apádra.
Rajtam is van 5-6 kiló, van, aki beszól, pont nem érdekel, mert jól érzem magam így.
10/29 anonim válasza:
"Felnőttként már nem zavarhat, ha megjegyzéseket tesznek az ember súlyára?"
De nem tesznek, csak ő tesz. Kezeld a helyén: egy vélemény nem vélemény (még akkor sem, ha az apádé).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!