Apa bánt engem, mert felszedtem pár kg-t és ez rosszul esik?
Figyelt kérdés
Ő amúgy 150 kg körül van, én pedig az elmúlt pár évben felszedtem kb. 10 kg-t a 177 centis magasságomhoz, így vagyok olyan 85 körül. Nyilván tudom, hogy nem vagyok vékony, de most is olyat szólt be, hogy milyen vastag a vádlim, meg mekkora a hasam és hogy mutassam, milyen nagy... Meg ilyeneket, pedig hát ő nagyságrendekkel nagyobb testű nálam. :(2021. okt. 16. 21:01
11/29 anonymousreview60 válasza:
Apád tudat alatt téged el akar riasztani az elhízástól vagy "a más szemében a szálkát megleli", mert tudat alattvnagyon bántja a saját helyzete.
12/29 anonim válasza:
Ha lányként 177 vagy, apukád milyen magas?
13/29 A kérdező kommentje:
185 cm volt fiatal korában, nem tudom, így 60 felett is ilyen magas-e még.
2021. okt. 16. 22:07
15/29 A kérdező kommentje:
Ki hülyít kit? Nem értem ezt a hozzászólást.
Anya 167 cm és amúgy ő jelenleg épp nem túlsúlyos de ő is volt az.
2021. okt. 16. 22:31
16/29 anonim válasza:
"Kérdező, az embert az zavarja, ami ahogy is zavarja. Ha nem lenne gond, hogy híztál, magasról tennél apádra."
Ezek akkora nagy bölcsességek akarnak lenni, csak rohadtul nem igaz.
17/29 anonim válasza:
Lehet csak jot akar.. valszeg o se szeret elhizott lenni de mar oreg igy szrik ra. Engem azert basztatott a gyuros apam mert csont es bor voltam. Ugy nezek ki mint egy csaj meg h nevetseges ez egy ferfinak.. A hatasara kezdtem gyurni meg boxolni. Nem bantam meg csak hasznom valt belole es megkoszontem neki evekkel kesobb.
18/29 anonim válasza:
Irigy. Engedd el, nekem 170/57-kg-san is tették a megjegyzéseket. :D
19/29 anonim válasza:
178 centi es 60kg vagyok. En idealisnak erzem magam testalkatra. Rajtad tenyleg van egy bo 20kg felesleg es apad ha nem is a legkedvesebben, de azt akarja elerni, hogy ne jarj az o utjan.
20/29 anonim válasza:
"Rajtad tenyleg van egy bo 20kg felesleg"
Sokkal kevesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!