Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy 22 évesen a...

Normális, hogy 22 évesen a lányomnak csak ennyire van igénye?

Figyelt kérdés
Van valakije, akit ismerek is. Igazaból rosszat nem tudok róla mondani, de elég érdekes a kapcsolatuk. 2 hetente találkoznak kb. Ide nem akarja hozni, ő sem megy a szüleihez. Olyan a kapcsolatuk, hogy amikor kedvük van, mindenki jó passzban akkor találkoznak. Ilyen jó, hogy vagy nagyon szeretek veled lenni de ennyi. Ha találkoznak vagy kirándulni mennek, vagy sétálni, valami program. 8 évvel idősebb nála a pasija. Szerintem van köztük testiség is. De ahogy látom a jövőévekben sem fog sokat fejlődni ez a kapcsolat. Megragadt egy ilyen tini randizós szinten. Szerintem egész életükben így lesznek. Eléldegelnek, sétálgatnak, kis kirándulás,nyugalom. Ezek sosem veszekedtek, nem vitatkoztak, semmi. Mint valami boldog megsemmisülés. Van valakim de mégsem. Kérdeztem tőle nem szeretné ha több lenne? Az volt rá a válasz, hogy minek? Nem akarnak felesleges stresszt, ha egyszer ez bevállt nekik. Kérdeztem nem akar e mást aki komolyan gondolja vele? Erre is az volt a válasza, hogy minek ő így nagyon boldog...
2021. okt. 12. 17:28
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
64%
17:06 linkjéhez hozzá tenném, hogy a végén kiemeli, hogy így "félre lehet b..szni". De aki félre akar b..szni, az félre fog kapcsolattól függetlenül is, akkor is találni fog rá alkalmat, ha együtt is élnek.
2021. okt. 13. 18:38
 42/48 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy én 32 évesen el sem tudom képzelni, hogy együtt akarnék lakni valakivel a közeljövőben.

Nyilván jó a mese maszlag hogy együtt ébredni meg mindig ott van a másik fél.

Na de amikor tényleg realizálom, hogy mindig, szó szerint mindig ott van valaki az zavarna.

Néha tök jó érzés úgy hazaérni, hogy sehol senki és csak elvagyok, csinálok amit akarok, amikor és ameddig akarom. Nem zavarok vele senkit, engem sem zavar senki.

Igaz én így is 30+ éves koromig laktam kollégiumban, lakótársakkal albérletben, szobatársakkal is. Totál vágyom egy pár év igazi egyedüllétre.

Nekem jól esik amikor hazaérek egy túrázásról és kényelmesen kimosok, elpakolok, lepihenek, vagy munka után iszok egy sört és filmeket nézek. Vagy akár LEGO-zok, játszom.

Vagy ha bármi van, éppen beteg vagyok, vagy csak rajtam van a cifra fosás, akkor nyugodtan döglök otthon :D

Álom élet.

2021. okt. 13. 18:44
 43/48 anonim ***** válasza:
89%

42!

Egyet értek.

”Nyilván jó a mese maszlag hogy együtt ébredni meg mindig ott van a másik fél.

Na de amikor tényleg realizálom, hogy mindig, szó szerint mindig ott van valaki az zavarna.

Néha tök jó érzés úgy hazaérni, hogy sehol senki és csak elvagyok, csinálok amit akarok, amikor és ameddig akarom. Nem zavarok vele senkit, engem sem zavar senki.

Igaz én így is 30+ éves koromig laktam kollégiumban, lakótársakkal albérletben, szobatársakkal is. Totál vágyom egy pár év igazi egyedüllétre.”

Ezzel meg maximálisan.

2021. okt. 13. 19:24
 44/48 anonim ***** válasza:
90%
32 évesen egyre jobban elgondolkodom, hogy ilyen egyszerű, randizgatós kapcsolat kellene inkább, és mellette élhetném az életem nyugiban, mert az eddigi párkapcsolataim mind megfojtanak idővel.
2021. okt. 14. 07:27
 45/48 anonim ***** válasza:
88%
"csak ennyire van igénye" - Csak? Ez minden, és ez a legtöbb. Pláne 22 évesen. Hagyd, hogy élvezze az életét. Örülj, hogy úgy él, ahogy akar. Hova hajtanád? Mi olyan sürgős? Felnőtt, önálló, elégedett nő.
2021. okt. 14. 12:01
 46/48 anonim ***** válasza:
67%

Én is legszívesebben egy ilyen kapcsolatban élnék.

F

2021. okt. 14. 15:25
 47/48 anonim ***** válasza:
64%

44!

z a jó hozzáállás.

2021. okt. 14. 18:19
 48/48 anonim ***** válasza:
54%
#46 Vegyél feleségül!
2021. okt. 14. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!