Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy 22 évesen a...

Normális, hogy 22 évesen a lányomnak csak ennyire van igénye?

Figyelt kérdés
Van valakije, akit ismerek is. Igazaból rosszat nem tudok róla mondani, de elég érdekes a kapcsolatuk. 2 hetente találkoznak kb. Ide nem akarja hozni, ő sem megy a szüleihez. Olyan a kapcsolatuk, hogy amikor kedvük van, mindenki jó passzban akkor találkoznak. Ilyen jó, hogy vagy nagyon szeretek veled lenni de ennyi. Ha találkoznak vagy kirándulni mennek, vagy sétálni, valami program. 8 évvel idősebb nála a pasija. Szerintem van köztük testiség is. De ahogy látom a jövőévekben sem fog sokat fejlődni ez a kapcsolat. Megragadt egy ilyen tini randizós szinten. Szerintem egész életükben így lesznek. Eléldegelnek, sétálgatnak, kis kirándulás,nyugalom. Ezek sosem veszekedtek, nem vitatkoztak, semmi. Mint valami boldog megsemmisülés. Van valakim de mégsem. Kérdeztem tőle nem szeretné ha több lenne? Az volt rá a válasz, hogy minek? Nem akarnak felesleges stresszt, ha egyszer ez bevállt nekik. Kérdeztem nem akar e mást aki komolyan gondolja vele? Erre is az volt a válasza, hogy minek ő így nagyon boldog...
2021. okt. 12. 17:28
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
96%
Semmi gond ezzel. Lányos anya vagyok, és úgy gondolom, ha a gyerekem elégedett és boldog ahogy van, akkor nekem is jó.
2021. okt. 12. 18:42
 22/48 anonim ***** válasza:
81%
Igaza van. Ezzel a pasival nem akar többet, jelenleg minden igényüket kielégíti ez a kevés együtt töltött idő, felesleges lenne szorosabbra fűzni. Másik pasit keresni sem fog addig, amíg ez a kényelmes állapot van. Valamikor lehet, hogy eljön egy pont és megunja, akkor lépni fog. De akkor sem biztos, hogy ezzel a pasival lesz komolyabb, inkább szakítanak. Amikor pedig jön egy olyan, akivel mást akar együtt lógáson kívül, akkor azt be fogja mutatni. A lányodnak kellenek a tapasztalatok (egyedül töltött idő, nagy szerelem, másik szerelem, stb.), hogy meg akarjon állapodni.
2021. okt. 12. 19:31
 23/48 anonim ***** válasza:
90%
Ez igazából tök jól hangzik. Főleg ennyi idősen. Bárcsak én is inkább ezt tettem volna, és nem ragadtam volna le egy bántalmazó kapcsolatban hosszú-hosszú évekre. :/
2021. okt. 12. 19:38
 24/48 anonim ***** válasza:
78%
22 éves, hova siessen? Amúgy ez tényleg nem párkapcsolat és a lányod sem szerelmes, de ez nem baj. A pasinak meg lehet van egy komoly barátnője, esetleg felesége. Nem tartanám kizártnak.
2021. okt. 12. 20:03
 25/48 anonim ***** válasza:
86%
Jól teszi. Bánom, hogy 22 évesen nekem még nem volt ennyi eszem.
2021. okt. 12. 20:04
 26/48 anonim ***** válasza:
88%
Ha őt ez boldoggá teszi akkor hol a gond? Jól teszi! Én már majdnem kétszer ilyen idős vagyok, de én is ilyen kapcsolatban vagyok valakivel és mindkettőnknek bőven megfelel ez az állapot.
2021. okt. 12. 20:08
 27/48 anonim ***** válasza:
86%
Nyugalom, programok, nincs veszekedés, és ezt kifogásolod? Pff.
2021. okt. 12. 20:18
 28/48 anonim ***** válasza:
60%
Rokon leányzó is így csinálta, 22-től 32 éves koráig, ugyanazzal a pasival. Csak ők egy idősek, de beleragadtak ebbe a tini randizásba.
2021. okt. 12. 20:20
 29/48 anonim ***** válasza:
91%
Ha nekik így jo, akkor normális.
2021. okt. 12. 21:50
 30/48 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem ez egy szexkapcsolat
2021. okt. 12. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!